上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.7k

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-17 10:55 PM 發表 查看引用來源
倏女有冇係電話暗示同你再攪呀
我諗佢條仔再返大陸佢又會出黎

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-6-17 10:56 PM 發表 查看引用來源

一定唔係我...
sorry........anyway.....多謝妳支持

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-17 10:29 PM 發表 查看引用來源
師兄,发我想問你幾歲,咁好彩食到19妹妺仔and係邊個往徵友區識到佢,佢同你上床之後有冇問你lor錢or禮物
嘩...
乜你咁睇而家d女仔... :smile_19:

我都係19歲
但係同人上完床就問人攞錢攞禮物...
當自己係咩... :smile_19:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 10:58 PM 發表 查看引用來源

我諗佢條仔再返大陸佢又會出黎
到時記得寫report呀

:smile_42: :smile_42: :smile_39: :smile_39:
引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-17 11:03 PM 發表 查看引用來源

嘩...

我都係19歲
小妹妹,你吾係咁ge,但而家hk好多女仔都用性換物質呢:smile_39: :smile_39: :smile_42: :smile_42:

果然又浪漫又醉人喎:smile_40:
多謝分享

好正~~~~

希望樓主下次分享更多醉人經歷:smile_o12:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-17 11:03 PM 發表 查看引用來源

嘩...

我都係19歲
咦.........原來熊貓仔又係19 yrs 青春彈手喎:smile_47:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-18 12:38 AM 發表 查看引用來源
果然又浪漫又醉人喎:smile_40:
多謝分享
吾駛客氣..........但我好耐未試過同咁後生的女仔玩
所以........果種感覺的確比較震撼及回味lor
少女胴體果種青春鮮嫩、果種體香.........
依家諗番起都硬硬地..........:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆