上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【146】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

時間靜靜從眼底流去,歡樂從眼神傳出.................要向你說再見啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-29 05:05 PM 發表 查看引用來源
時間靜靜從眼底流去,歡樂從眼神傳出.................要向你說再見啦
快啲走啦....唔使唔捨得我.....:smile_o07:

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-29 05:03 PM 發表 查看引用來源

有按摩床有靚仔無所謂啦......
收工啦

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-29 05:07 PM 發表 查看引用來源

快啲走啦....唔使唔捨得我.....:smile_o07:
再見...................

幫你拉閘.....

引用:
原帖由 驀然回首 於 29/5/2009 04:26 PM 發表 查看引用來源
浮生若夢,為歡幾何。生年不滿百,常懷千歲憂,何苦?
人生無常,為善最樂。行善積陰德,五福喜臨門,吉祥!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 05:41 PM 發表

人生無常,為善最樂。行善積陰德,五福喜臨門,吉祥!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你咁早黎拜年?小天使.....

引用:
原帖由 驀然回首 於 29/5/2009 05:05 PM 發表 查看引用來源

光陰在不知不覺之中流逝,卻已是近黃昏...........驀然師兄慢行啦~ :smile_o07:

引用:
原帖由 朱仔包 於 29/5/2009 05:45 PM 發表 查看引用來源
你咁早黎拜年?小天使.....
hee~:smile_35: 咁恭喜妳發大財啦~ :smile_30:

小天使都要去番自己post睇舖啦~:smile_o06: 後會有期啦~:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆