上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.3k

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-12 11:00 AM 發表 查看引用來源

污文話我太多波衫唔肯送比我.. 我又唔會幫襯呢個品牌..冇偈:smile_30:
我地買套衫係想整整齊齊友賽下,到時一個半個唔著又失去左果意義,叫你唔踢咩又唔係:smile_13:
200蚊,飲次酒都無左啦........唉:smile_39:

引用:
原帖由 cyruski 於 12-5-2009 11:07 發表 查看引用來源
我地買套衫係想整整齊齊友賽下,到時一個半個唔著又失去左果意義,叫你唔踢咩又唔係:smile_13:
200蚊,飲次酒都無左啦........唉:smile_39:
友賽者.. 駛乜咁整齊丫.. 同埋跟本就唔可能整齊. 梗會有人冇衫格.

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-12 11:01 AM 發表 查看引用來源

黃萍記?:smile_41:
王萍記呀:smile_30:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-12 11:09 AM 發表 查看引用來源

友賽者.. 駛乜咁整齊丫.. 同埋跟本就唔可能整齊. 梗會有人冇衫格.
咁果日段野係咪你打架:smile_14: 內容咁極端既

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-12 11:12 AM 發表 查看引用來源

初初好食d......我都好耐無食過lu:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 12-5-2009 11:14 發表 查看引用來源

我叫著左隊衫果D認真D咋嘛.. 冇衝突格:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-12 11:14 AM 發表 查看引用來源

我都以為係兩個人打既....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-12 11:16 AM 發表 查看引用來源

初初好食d......我都好耐無食過lu:smile_13:
又係咁極端既 :smile_43:

引用:
原帖由 cyruski 於 12-5-2009 11:12 發表 查看引用來源

響邊架?:smile_41:

引用:
原帖由 朱大少 於 12-5-2009 11:17 發表 查看引用來源

我都以為係兩個人打既....:smile_13:
總之就認真D踢啦...:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆