上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 norikoo2 於 2008-12-17 01:23 PM 發表 查看引用來源
i think its a pretty sad story
我相信係每一個人心目中都有一個淒美既故事......

感人~感情永遠都係幻得幻失最深刻

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-17 02:11 PM 發表 查看引用來源

我相信係每一個人心目中都有一個淒美既故事......
放學la:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-17 05:05 PM 發表 查看引用來源
放學la:smile_15: :smile_15: :smile_15:
咁快放學真係好......讀書時真係開心.....

引用:
原帖由 ricerice822 於 2008-12-17 03:35 PM 發表 查看引用來源
感人~感情永遠都係幻得幻失最深刻
係啦都唔知點解係要咁.......好慘~~:smile_27:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-17 05:43 PM 發表 查看引用來源

係啦都唔知點解係要咁.......好慘~~:smile_27:
我仲慘過你....頭先發夢夢到我個班條女ps.唔令.. 佢冇啦啦攬住我:smile_13: 我過左5,6秒左右攬返佢 之後好尷尬....之後醒左.淋返起都幾正:smile_13:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-17 09:10 PM 發表 查看引用來源
我仲慘過你....頭先發夢夢到我個班條女ps.唔令.. 佢冇啦啦攬住我:smile_13: 我過左5,6秒左右攬返佢 之後好尷尬....之後醒左.淋返起都幾正:smile_13:
發春夢:smile_19: ......HAHAH不過一醒返個時真係好慘......我記得我以前剛同呢個女仔分開時.....我有時都會夢見佢....有時會發夢夢見佢係咁走越走越遠......有時會發夢同佢去街行行下唔見左佢...我自己係咁搵佢.........發過好多唔同既夢.......試過有一次發夢真係同左佢一齊......但唔知點解一知同佢一齊就即時醒返......個時清晨4點幾...天仲黑.....個時個人情緒好低落......好孤獨........不過除住年幾大個左...經歷多左!呢家少左咁囉...........

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-17 09:24 PM 發表 查看引用來源

發春夢:smile_19: ......HAHAH不過一醒返個時真係好慘......我記得我以前剛同呢個女仔分開時.....我有時都會夢見佢....有時會發夢夢見佢係咁走越走越遠......有時會發夢同佢去街行行下唔見左佢...我自己係咁搵佢 ...
未係春夢既:smile_45: 但係淋返起都好正 因為條女係好乖好乖既班長...冇啦啦攬住我...個種feel真係好正...起身淋左成粒鐘..我令願搵條女大家真心相愛...好過搵條女日日扑野....個個feel真係好q正:smile_42:

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-18 12:12 AM 發表 查看引用來源
未係春夢既:smile_45: 但係淋返起都好正 因為條女係好乖好乖既班長...冇啦啦攬住我...個種feel真係好正...起身淋左成粒鐘..我令願搵條女大家真心相愛...好過搵條女日日扑野....個個feel真係好q正:smile_42:
咁你唔追呢個女班長?.?

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-18 01:54 AM 發表 查看引用來源

咁你唔追呢個女班長?.?
好耐無見...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆