上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  69.0k

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-11 04:20 PM 發表 查看引用來源

你又玩咩分身呀?:smile_22: :smile_22: :smile_22:
乜野分身呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 04:52 PM 發表 查看引用來源

咪玩我啦費sir 我又唔係得個幾個板匠 做點心阿姐(推下車仔) ,燒味檔(半隻燒鵝批), 同座下連個D :smile_47:
唔通同佢玩69咩 ,自己條女就話姐 出面個d 我唔敢架:smile_13:

接電話當時既動作咁岩就係女上男 ...
多謝 ah_lee 兄用心分享

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 04:33 PM 發表 查看引用來源

男人老狗, 咁都要吞吞吐吐 :smile_03: :smile_03:
囡囡吹簫咩
吞吞吐吐:smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 04:59 PM 發表
乜野分身呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
升左級重玩分身,原身咁有人氣!

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 04:52 PM 發表 查看引用來源

咪玩我啦費sir 我又唔係得個幾個板匠 做點心阿姐(推下車仔) ,燒味檔(半隻燒鵝批), 同座下連個D :smile_47:
唔通同佢玩69咩 ,自己條女就話姐 出面個d 我唔敢架:smile_13:

接電話當時既動作咁岩就係女上男 ...
謝謝詳細說明:smile_46:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

你自己分身
有乜資格話人呀超特級灌水王:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 04:54 PM 發表 查看引用來源

如果當時推緊車, 你一定踩行油去啦 :smile_47: :smile_47:
我諗電話都飛開九丈遠呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 16:54 發表 查看引用來源

如果當時推緊車, 你一定踩行油去啦 :smile_47: :smile_47:
緊係用5波比行油沖過去 唔通1波慢吞吞咁比佢講電話咩 :smile_34:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-11 17:02 發表 查看引用來源

就係人氣過盛

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 17:06 發表 查看引用來源

就係人氣過盛
係陽氣過盛先岩:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆