上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.7k

姐姐麻煩改一改題目~~~~小肥妹加插有獎問答遊戲:smile_o01: :smile_o01:

好睇就推~~~~~~~~~推薦我一下啦:smile_o09:

知嘛:smile_o01:

我今日有返D力氣....聽日會出紫色肥豬..大戰..淫老公:smile_o13:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-15 12:31 AM 發表 查看引用來源
好睇就推~~~~~~~~~推薦我一下啦:smile_o09:

知嘛:smile_o01:

我今日有返D力氣....聽日會出紫色肥豬..大戰..淫老公:smile_o13:
讚:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-14 11:41 PM 發表 查看引用來源

揼骨後記:
話說肥妹仔一除衫.....就比人眼金金咁望住個小咪咪.....:smile_o05::smile_o05:
我仲以為咩事啦.......根住都冇理佢....就訓底開始喇.......
揼揼下.....個姐姐仔開始聊我傾計啦 ...
但係估錯或者講d 搞笑答案出黎會有d....7 架喎

引用:
原帖由 淫C 於 2011-1-15 12:35 AM 發表 查看引用來源

但係估錯或者講d 搞笑答案出黎會有d....7 架喎
咁咪大家一齊笑下囉:smile_o06::smile_o06::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-15 12:37 AM 發表 查看引用來源

咁咪大家一齊笑下囉:smile_o06::smile_o06::smile_o01::smile_o01:
其實我咁諗啦
如果係望住咪咪
而又問係咪冇拍過拖....
pink lin?

咪係...唔講點得黎笑喎

妹丫...聽日早D汁好野

出黎陪我去大埔行街丫~~家姐請你食飯:smile_o10:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-15 12:40 AM 發表 查看引用來源

唔得呀:smile_o03::smile_o03:聽日要去飛雞場接機:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 淫C 於 2011-1-15 12:39 AM 發表 查看引用來源

其實我咁諗啦
如果係望住咪咪
而又問係咪冇拍過拖....
pink lin?
:smile_o04::smile_o04:點解...........

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-15 12:40 AM 發表 查看引用來源

我又去....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆