上一頁下一頁
發新話題

有心栽花花不發、無心揷柳柳成陰、一Q一Q又一Q

收藏  |  訂閱
422  36.8k

Thx for report!!!!!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-3 12:21 發表 查看引用來源
龍版...轉營左罅,
阿中三新仁堂帶左我去珠海泡Dancer,好好玩,好開心,268一打啤酒送半打,兩打就俾人9電左 ,寫緊報告
咁正, 申淫糖帶你去珠海滾Dancer咁好玩. 俾人9電左米毛得野 快啲出野啦!

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-9-3 12:28 PM 發表 查看引用來源

咁正, 申淫糖帶你去珠海滾Dancer咁好玩. 俾人9電左米毛得野 快啲出野啦!
出野都得,俾番10分禾先啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-9-3 11:32 AM 發表 查看引用來源

你仲叫人地狗公就即時搵人禁你言!
扣多佢200分啦

呢條多口仔要教訓下佢

:smile_44: 私下過50分俾我:smile_30:

回覆 190# 的帖子

:smile_53: 去珠海演海珠~~

引用:
原帖由 dragonor 於 2010-9-3 12:28 PM 發表 查看引用來源

申淫糖dddddd Dancer 9電左:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-3 12:44 發表 查看引用來源
申淫糖dddddd Dancer 9電左:smile_44: :smile_44:
啊! 屌反鑽廣鮮至啱

引用:
原帖由 今日演左未 於 2010-9-3 12:39 PM 發表 查看引用來源

扣多佢200分啦

呢條多口仔要教訓下佢

:smile_44: 私下過50分俾我:smile_30:
係都過俾我,我對香港討論區內地夜遊版貢忠實

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-9-3 12:49 PM 發表 查看引用來源

係都過俾我,我對香港討論區內地夜遊版貢忠實

知架罅,明架罅,

xxxxxx保長

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 12:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_53: 去珠海演海珠~~
又係果招
叫藍妺埋泥,order青超,貢就有兩個佳人陪演

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆