上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳PART 9,Part 10首部份已剛剛開放

收藏  |  訂閱
222  14.3k

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-18 02:38 AM 發表 查看引用來源
有4503位版友入來睇過,居然只有163個人按推薦,無引:smile_39:
hey~ 4503位版友入來睇過,可能你入黎都巳經有1千啦~ 數字既野好死.
請不要去計算.

是啊c兄 不要計較數字 出吧  明天星期6 看完好多c兄可以安心上去玩 唔使心掛掛 哈哈

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-16 12:26 AM 發表 查看引用來源
Part 9:

一回到房間,我笑駡河北妹你剛才差點闖禍累埋我,她仍說那班人虛有其表怕什麼,我心想如你不是那班人的同鄉,到時結局難料 !!!我不再與她爭論,二話不說拉她到梳化開始做愛做的工作,我先按 ...
淡水大將軍獨門兵法~尋歡十三篇~
加上獨門武功~小西劍~遼陰神掌~配合壯陽神功足教本座大開眼界:smile_o12:

多謝攪笑咸故分享:smile_38:

回覆 1# 的帖子

Ching, 多謝你精彩萬分的報告, 期待着你終極一篇:smile_o06: 無LUN得頂,讚呀!

quicky...to show report.

187 recommendations. Not bad.

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-9-19 01:05 發表 查看引用來源

淡水大將軍獨門兵法~尋歡十三篇~
加上獨門武功~小西劍~遼陰神掌~配合壯陽神功足教本座大開眼界:smile_o12:
唔夠你天魔血爪界女無數咁利害:smile_30:

引用:
原帖由 singleman1015 於 2009-9-19 10:46 發表 查看引用來源
quicky...to show report.
不如推薦數到200我開放Part 10首部份比大家睇住先好嗎:smile_41:

引用:
原帖由 essie888 於 2009-9-18 04:27 發表 查看引用來源
Ching, still waiting for your final part!!!:smile_38:
不如推薦數到200我開放Part 10首部份比大家睇住先好嗎:smile_41:

現在推薦數190:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆