上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.1k

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 11:37 PM 發表 查看引用來源
我地有冇睇清楚我個post??
我已經講左我會細力d,佢都唔肯阿
連含/顏射都唔得阿,大佬,含/顏射唔會整到bb呱?
你根本冇理過人地既感受 影衰哂d男人:smile_39:  仲覺得自己岩個下慘:smile_39:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 11:37 PM 發表 查看引用來源
我地睇得好撚清楚..係你老婆未睇清楚ja~:smile_45:

引用:
咁你老婆覺得會又有咩咁出奇???
呢個世界唔係你想點就點....

嘩~~乜你地講到e家呀~~:smile_o13:

引用:
你老婆幫你含唔使屈埋個身架....
咁咪又係整到個bb~~~:smile_o02:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-9 11:42 PM 發表 查看引用來源

咁你老婆覺得會又有咩咁出奇???
呢個世界唔係你想點就點....
剩係識顏射..射佢老味倒塞係個口噴出黎呀:smile_45:

引用:
人地見到你碌野就想嘔就知乜事啦
無謂打出黎比人笑啦柒頭
咁撚想吊窿就自己用廁紙筒吊爆佢囉:smile_30:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-7-9 11:49 PM 發表 查看引用來源

無謂打出黎比人笑啦柒頭
乜唔係叫佢自己含返佢自己, 之後顏射返自己咩?........:smile_30:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-7-9 11:51 PM 發表 查看引用來源

乜唔係叫佢自己含返佢自己, 之後顏射返自己咩?........:smile_30:
瑜珈?!
我驚佢係個d死肥系嫌禿頭連自己條撚都望唔到個d wo
點含自己又點顏射自己呢?1

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-7-9 11:49 PM 發表 查看引用來源

無謂打出黎比人笑啦柒頭
老婆仔....
我怕佢幼得淨冇feel呀~~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆