上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【150】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-16 11:10 AM 發表 查看引用來源
又第一
下次唔好甘揚

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-16 11:09 AM 發表 查看引用來源
叻左喎............第二蓉
我要改運:smile_42: ,一定要在你CHING CHING POST來個第一,等我:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-16 11:11 AM 發表 查看引用來源

你個啊珂呀:smile_14: ,我都知啦:smile_44: ,我把DADDY交比你,請你以後照顧他的起居飲食,益你呀,DADDY你恨到了:smile_30: :smile_30:
唔好啦......留比你做個孝順女啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-16 11:12 AM 發表 查看引用來源

我要改運:smile_42: ,一定要在你CHING CHING POST來個第一,等我:smile_30:
我一定等你

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-16 11:11 AM 發表 查看引用來源

你個啊珂呀:smile_14: ,我都知啦:smile_44: ,我把DADDY交比你,請你以後照顧他的起居飲食,益你呀,DADDY你恨到了:smile_30: :smile_30:
咁大劑..............佢點養我

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-16 11:12 AM 發表 查看引用來源

我幫你攞

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-16 11:10 AM 發表 查看引用來源
又第一
司馬DADDY之心,全DISCUSS都見,.真是做馬案.連個女都唔讓.我要執你的股票走,重要唔比禮金你.你要倒貼比我嫁:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-16 11:15 AM 發表 查看引用來源

司馬DADDY之心,全DISCUSS都見,.真是做馬案.連個女都唔讓.我要執你的股票走,重要唔比禮金你.你要倒貼比我嫁:smile_30:  
血書

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-16 11:12 AM 發表 查看引用來源
下次唔好甘揚
揚咩

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-16 11:14 AM 發表 查看引用來源
我幫你鮏
我要自已來,唔使DADDY幫,我會是第一蓉,一陣再來,BYE一BYE先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆