摸完自己,再摸gf下面

收藏  |  訂閱
31  5.2k

引用:
原帖由 o紅豆沙有綠豆o 於 2009-6-9 07:21 PM 發表 查看引用來源
處男之子... 常識都無D....
我都知我性知識缺乏
我之前覺得精子和bacteria一樣
行得好遠和hi少少已經懶野==

引用:
原帖由 yellyell123 於 2009-6-9 09:23 PM 發表 查看引用來源

我都知我性知識缺乏
我之前覺得精子和bacteria一樣
行得好遠和hi少少已經懶野==
電視同教育無能....唔係你錯!

我唔明點解依家d後生性知識咁貧乏 (唔係指樓主)
當年我小學五年班已經有人黎學校講性知識
到左初中又有倫理堂上~~

定還是依家返學無晒依d學??:smile_41:

驚就叫你女友去醫生度check吓啦!!

引用:
原帖由 hsbcnokia 於 2009-6-10 12:42 PM 發表 查看引用來源
驚就叫你女友去醫生度check吓啦!!
其實我都唸應該無事,咁樣會唔會大件事得濟
我最多只是摸外陰
如果d精咁都可以游落去,行咁遠路去到子宮,又係空氣接觸咁耐,就算唔死,都無力啦
如果咁都有左,真係要上報紙,處女懷孕...
知識同我講,d精唔係細菌病毒,唔會咁有攻擊性, 係都要由外陰鑽入子宮,應該無事既

引用:
原帖由 yellyell123 於 2009-6-10 12:52 PM 發表 查看引用來源

我最多只是摸外陰
如果d精咁都可以游落去,行咁遠路去到子宮,又係空氣接觸咁耐,就算唔死,都無力啦
知識同我講,d精 ...
你明就最好啦!:smile_45:

引用:
原帖由 yellyell123 於 2009-6-10 12:52 PM 發表 查看引用來源

我最多只是摸外陰
知識同我講,d精 ...
試問, 大家有邊個唔係由有攻擊性ge精子道黎架?? 祝你倆個好運啦!!

引用:
原帖由 hsbcnokia 於 2009-6-10 02:22 PM 發表 查看引用來源

試問, 大家有邊個唔係由有攻擊性ge精子道黎架?? 祝你倆個好運啦!!
又嚇我?!,但精子生命力係空氣唔係比較弱的嗎?
我起碼摸完自己超過15分鐘先,再摸佢,加上無射精,就算有分祕,都係超小
我無摸入佢陰道,最多係陰核和外陰唇.
我唸應該帶比佢係細菌,應該無精子架喎
隔左咁多層都有事,呢個世界應該唔止60億人架喎

No chance, take it easy, don't worry

引用:
原帖由 yellyell123 於 2009-6-10 03:05 PM 發表 查看引用來源

又嚇我?!,但精子生命力係空氣唔係比較弱的嗎?
我起碼摸完自己超過15分鐘先,再摸佢,加上無射精,就算有分祕,都係超小
我無摸入佢陰道,最多係陰核和外陰唇.
我唸應該帶比佢係細菌,應該無精子架喎
隔左 ...
冇事既...

一直由最頭睇都覺得冇事..
而家睇埋呢度, 更加覺得冇事..

你隻手就算有分泌物都唔多..
因為你都冇射.. 分泌物一定唔多..

仲有先係先隔褲摸... 就算有都已經留左係底褲面..
同埋隔左層.. 都d分泌都唔會游到入去..

仲有就算係直接摸, 都唔會有事.. 因為你都冇插入去..
插入去就可能有少少機會...

仲有.. 你話隔左15分鐘...
分泌物 / 精接觸左空氣咁耐都死啦..
仲要果15分鐘之內, 你一定左摸右其他地方..
未死就摸左去其他地方啦..

一定冇事既..
唔駛驚!
同埋唔好嚇親..
信我啦..

有咩就pm/ msn 問啦 =]
ps: 樓主幾大?

前往最後回覆