上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【145】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.8k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-25 11:57 AM 發表 查看引用來源

點都唔夠你個.啊珂ching ching快:smile_30: :smile_30:  
係架咩.........我咩都唔豬架

引用:
原帖由 ching788 於 25/5/2009 11:57 AM 發表 查看引用來源
你唔好ICAI告我, 我唔賭馬架:') :')
甘你唔好同人做馬啦,,,:smile_o01:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-25 11:58 AM 發表 查看引用來源
早晨首兄..&..容兒..&..青青:smile_38:
戀戀早早呀..............

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-25 11:57 AM 發表 查看引用來源
你唔好ICAI告我, 我唔賭馬架:') :')
你是快手ching ching我告你唔入:smile_42: .我不能把daddy的幸褔來賭博:smile_39:

引用:
原帖由 ching788 於 25/5/2009 11:58 AM 發表 查看引用來源
係架咩.........我咩都唔豬架   
搶左人第一,,,仲甘樣,,,曲曲來剎你呀,,,:smile_o01:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-5-25 11:58 AM 發表 查看引用來源
甘你唔好同人做馬啦,,,:smile_o01:
唔做馬,,,,,,,,,,,,做咩呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-25 11:56 AM 發表 查看引用來源

簡直是做馬案重演:smile_38: .餐餐都是啊珂ching ching第一:smile_14:
咁你明啦

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-25 11:58 AM 發表 查看引用來源
早晨首兄..&..容兒..&..青青:smile_38:
你好.戀戀午安

引用:
原帖由 MATHES232 於 25/5/2009 11:57 AM 發表 查看引用來源

點都唔夠你個.啊珂ching ching快:smile_30: :smile_30: 一定有內古怪:smile_41:  
咩叫有內古怪,,,是否有內X呀,,,:smile_o01:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-25 11:57 AM 發表 查看引用來源

點都唔夠你個.啊珂ching ching快:smile_30: :smile_30: 一定有內古怪:smile_41:  
因為快囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆