上一頁下一頁
發新話題

陽光一週年報導

收藏  |  訂閱
76  5.7k

多謝資料提供~~~~~^^^

AD again.. will not go. this one is one of the blacklist SN from me.

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-4-29 01:39 PM 發表 查看引用來源
陽光同芙蓉真係啲女幾好都無用,服務其差,尤其啲部長,完全係寸,唔尻踩人又催入房,已經抵制佢好耐,鬼唔望俾KO掃場,諗諗下把心一橫,一個星期上KO網舉報兩三次先,再向深圳政府網投訴個場有傷風化, ...
唔係化你

引用:
原帖由 kentlee369 於 2009-4-29 12:33 PM 發表 查看引用來源
由於小弟之前有去過陽光,埋單時收到28號他們的邀請函,所以昨晚放工即時上去,念住睇下野、食碗麵
入去更衣室已覺得今晚一定多人,因為連員工用既locker 都用埋

出到大堂!
嘿嘿! 七點半咋! 無位啦! 剛好有位師 ...
尋晚我都有上去, 真係好銀多人, 所以完show 就走o左 (好多師兄都係咁).

引用:
原帖由 @基頭四@ 於 2009-4-29 12:38 PM 發表 查看引用來源
呢幾間野玩到咁揚,睇下幾時俾KO掃場!
點揚都唔夠符仔, 個個月都玩!:smile_35:

引用:
原帖由 ohbaby! 於 2009-4-29 12:40 PM 發表 查看引用來源
呢d咁on9既活動,飛機場玩到好似大富豪咁樣:smile_27:
ON9? 週年紀念又有著數比返客又有乜所謂? 願打願捱ja.

引用:
原帖由 nokia8110 於 2009-4-29 01:39 PM 發表 查看引用來源
陽光同芙蓉真係𪊲女幾好都無用,服務其差,尤其𪊲部長,完全係寸,唔尻踩人又催入房,已經抵制佢好耐,鬼唔望俾KO掃場,諗諗下把心一橫,一個星期上KO網舉報兩三次先,再向深圳政府網投訴個場有傷風化, ...
陽剛o的部長都叫好o的, 符仔o個o的就真係麻麻喇!

引用:
陽光同芙蓉真係啲女幾好都無用,服務其差,尤其啲部長,完全係寸,唔尻踩人又催入房,已經抵制佢好耐,鬼唔望俾KO掃場,諗諗下把心一橫,一個星期上KO網舉報兩三次先,再向深圳政府網投訴個場有傷風化, ...
]\

你唔熟姐,去多兩次傾多幾句咪nice 囉~  冇客到既話同佢吹水9個字都仲得!
d 男部長你唔撚洗理嫁,真係一d 都唔撚醒水又on99咁, 你剩係叫d 女部長serve就得喇 ,尤其係後生0個兩個,一個靚一個腳長,啱哂呢度d ching

thanks for the report

引用:
原帖由 ohbaby! 於 2009-4-29 12:40 PM 發表 查看引用來源
呢d咁on9既活動,飛機場玩到好似大富豪咁樣:smile_27:
似大富豪? 人家未摺架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆