上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round253

收藏  |  訂閱
740  4.7k

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-3-23 11:25 PM 發表 查看引用來源
:smile_46: :smile_35:   好0野 ~~~
好叻咩~:smile_22: :smile_22:

咁快開新post嘅?

引用:
原帖由 gloria0913 於 2009-3-23 11:31 PM 發表 查看引用來源

大毛姐~
有冇澳門既去處好介紹??
呢度有野玩:smile_47:
宏基再4p之旅(多相)

今日做做下野收到以前宏基嬌嬌既電話,佢話佢返左黎,仲有兩好姊妹黎左,收工上去,見到嬌嬌本人,令女左,仲有兩條新女係度,先叫左嬌嬌入房,佢入到房就攬住我話佢兩個姊妹岩岩到步未開張,叫我幫佢兩個姊妹開下,原本我冇諗住開既,不過係抵受唔住佢既引誘之下就開左啦....叫埋兩條女入房,一除3,身材都唔算差,於是3條女加埋我齊齊沖涼,雖然地方就細d,不過3個人一齊沖個感覺真係唔錯,前面條女用對波磨下前面,后面條女又係伸手搞下你細佬,沖完之後再一齊入房,3條女都幾合作,一個奶上面,兩個吹下面,又或者3個一齊奶下面...再上馬,都係咁啦,3條女反應都唔錯,不過我都係中意嬌嬌多d....最后比左十億比嬌嬌,一人就230個大洋....順便提下...大波d既叫yoyo,冇咁大波既叫小敏....
嬌嬌:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-3-23 11:26 PM 發表 查看引用來源
我要第二

同埋舉報樓上果個
咩事~講我知

引用:
原帖由 kellytam 於 2009-3-23 11:35 PM 發表 查看引用來源

呢度有野玩:smile_47:
宏基再4p之旅(多相)

今日做做下野收到以前宏基嬌嬌既電話,佢話佢返左黎,仲有兩好姊妹黎左,收工上去,見到嬌嬌本人,令女左,仲有兩條新女係度,先叫左嬌嬌入房,佢入到房就攬住我話佢兩個姊 ...
竟然係玩呢啲呀?:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-3-23 11:28 PM 發表 查看引用來源
唔抵得呀你 ~~
串嘴~~

引用:
原帖由 gloria0913 於 2009-3-23 23:31 發表 查看引用來源

大毛姐~
有冇澳門既去處好介紹??
葡京 ~ 仲有冇叉燒飯送呀 ~~

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-23 11:34 PM 發表 查看引用來源
咁快開新post嘅?
頭先你去白白時都47,8頁啦:smile_19:

引用:
原帖由 kellytam 於 2009-3-23 23:36 發表 查看引用來源
咩事~講我知
有人灌水:smile_22:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-3-23 11:36 PM 發表 查看引用來源

竟然係玩呢啲呀?:smile_03: :smile_03: :smile_03:
去澳門唔玩多p玩咩:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆