上一頁下一頁
發新話題

扯旗問題

收藏  |  訂閱
82  18.8k

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-17 10:19 AM 發表 查看引用來源

咁佢又有清理攤精gei, 但好似教他去toilet打飛機好奇怪,
不知點樣開口...

.....
你地可不可以開心見誠咁講呢方面的事?:smile_41:
點解一定要去 Toilet 打啫 係房 打都冇乜問題呀.... 我識朋友兩兄弟有時一齊打添... 有乜問題...??

我覺得你細佬開放過你好多.... 如果你肯同佢講性方面的野 我想信佢應該會教到你唔少野... ha ha !:smile_30::smile_30:

或者你可以試吓問吓佢去開乜野 成人網多 打開個話題... 你地年紀差唔係好多 ... 你唔駛一定擺起個阿哥款同佢講呢啲野0既!!!

笑死我啦 :smile_30:

引用:
原帖由 NARUTOKUN 於 2009-3-17 09:15 PM 發表 查看引用來源

點解一定要去 Toilet 打啫 係房 打都冇乜問題呀.... 我識朋友兩兄弟有時一齊打添... 有乜問題...??

我覺得你細佬開放過你好多.... 如果你肯同佢講性方面的野 我想信佢應該會教到你唔少野... ha ha !:sm ...
一唔一齊都唔係問題...

樓主.. 順其自然啦...
我諗唔駛教唔教d咩既...

如果你真係見到佢做得唔岩, 先出聲啦..
冇啦啦教佢, 仲好似有d怪..

ps: 睇你講你咁既情況.. 冇咩問題啦..

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-16 04:44 PM 發表 查看引用來源

任何人看見sth about sex 都會扯旗
你不會?
咁睇av你睇男優得啦

引用:
原帖由 jacky528 於 2009-3-18 01:30 PM 發表 查看引用來源

咁睇av你睇男優得啦
頂, 我就是睇av睇扑野/含9 片段多

看見扯旗的jj 才會想起d片段

自己就扯了

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-19 07:56 AM 發表 查看引用來源

頂, 我就是睇av睇扑野/含9 片段多

看見扯旗的jj 才會想起d片段

自己就扯了
幻想力豐富:smile_46:

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-19 07:56 AM 發表 頂, 我就是睇av睇扑野/含9 片段多 看見扯旗的jj 才會想起d片段 自己就扯了
你想像力大豐富了...

你可以嘗試下睇到果時唔好諗番d片段..
當然唔係叫你特登走去睇你細佬啦...

或者你可以睇少d片..

同埋兩兄弟睇到有咩問題..
可能你細佬仲細.. 同埋岩岩先開始青春期佢對性仲好好奇..所以先會拍下你姐...
同埋正常男人有邊個唔會咁?
大大下就冇咩野..
樓主唔駛驚喎..

都係咁講..
順其自然啦..

唔好特登去睇, 特登去諗..
一段時間冇咩野架啦...

細佬打飛機被你撞破,其實都冇乜大不了,但你可以提醒佢呢d係私人行為,應該注意私隱。係房度打、定係廁所打都唔係問題。不過,應該注意清潔。倒不如有機會問問佢有冇試過係公共場所打好過啦!話佢知小心俾人拉。講真,大家都係後生仔,打飛機唔出奇,兩兄弟不妨一齊交流打飛機嘅經驗。

叫佢唔好成日扯?乜你可以控制到你條jer話扯就扯,話唔扯就唔扯?如果唔可能,又點叫人咁做。其實,我都試過見過其他人扯旗時自己不其然扯埋一份,但我唔係gay,正常生理反應。:smile_35: 又或者自己諗得太多嘢!

引用:
原帖由 拜一刀 於 2009-3-19 11:47 PM 發表 查看引用來源
細佬打飛機被你撞破,其實都冇乜大不了,但你可以提醒佢呢d係私人行為,應該注意私隱。係房度打、定係廁所打都唔係問題。不過,應該注意清潔。倒不如有機會問問佢有冇試過係公共場所打好過啦!話佢知小心俾人拉。講真 大家都係後生仔,打飛機唔出奇,兩兄弟不妨一齊交流打飛機嘅經驗。
但下次跟他談時
應該點樣開口

唔通話: 你有無打飛機的習慣?問下他平均幾耐出火?用什麼方法?

會唔會太直接?

引用:
原帖由 garymusic 於 2009-3-20 11:28 AM 發表 查看引用來源

但下次跟他談時
應該點樣開口

唔通話: 你有無打飛機的習慣?問下他平均幾耐出火?用什麼方法?

會唔會太直接?
.

太直接啦 sosad

其實我覺得唔需求問囉...
最多要講, 都係閒話家常....
不過唔講好過... 最多下次仲撞破佢打..
最多叫佢小心d / 注意衛生就可以...

如果同佢講...
佢可能唔鐘意...
話你.... 同埋可能影響兩兄弟感情就唔好...

交流 / 一齊既...我覺得冇咁既需要
始終都係私人野..
一齊有d唔係太好咁.....

仲係咁講, 順其自己啦....

ps: 有咩唔方便係度講.. 你可以俾個msg我...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆