上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.3k

一次400???
咁駛唔駛我地夾份買幾廿支.....

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-11-17 06:28 AM 發表 查看引用來源

你要搵一定搵到
尋寶遊戲?:smile_38: :smile_38: :smile_22: :smile_22:

都唔知係咪嘅~~~ 一陣試下.

引用:
原帖由 lockeho 於 2008-11-17 10:41 AM 發表 查看引用來源
都唔知係咪嘅~~~ 一陣試下.
你飲一兩個星期已經好見效,我一路keep住飲,床上返老還童,戰力回復到十八果陣,一晚三次絕無問題,而且次次起到頭兼持久,做條女冇力我仲係咁插。如果唔想上網訂,可以去citysuper 都有,不過貴d。俾個提示大家,而家好多地鐵站都有健康食品的商店,主要都是賣蜂蜜、榖物早餐之類,但有幾間是有賣紅石榴汁的。

回覆 1# 的帖子

多謝哂, :smile_35:

引用:
原帖由 hongogo 於 2008-11-17 12:04 PM 發表 查看引用來源
多謝哂, :smile_35:
版主唔頂置,唯有靠大家多d 回覆,推番上去,等多d人睇到就好了

果汁之ma......使唔使一定同佢買呀:smile_39:

自己出去搵到啦

多謝分享:smile_44:

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-11-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
談這個敏感的話題,所以要開一個新acc

在十八、九歲果陣,同女友做愛都是好勇猛,一夜五次,每次半小時以上,做成晚面不改容,皆因年輕力壯,精力強勁,炮火猛烈。 在十年後的今天,性能力已不復當年,能一夜兩次 ...
What is the ENglish name for it? Cranberry?

引用:
原帖由 steve3609 於 2008-11-17 01:26 PM 發表 查看引用來源
果汁之ma......使唔使一定同佢買呀:smile_39:

自己出去搵到啦
講得岩ar ,一定要自己格價和選擇,市面上有幾隻紅石榴汁,有一兩隻是溝了提子汁的,我建議大家唔好買,因為唔知佢溝幾多。又有d 加左化學野。 我見過三隻牌子是純天然 紅石榴汁,但價錢不一,要格下價先得。上網訂都是一個有方法,送到上門,但就要訂夠四百先送。如果以佢賣五十蚊一大樽,要買八支先送呢,不過八支剛好夠飲一個月。

我最平見過廿三蚊,比五十蚊果樽大約少四份之一。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆