CP 的倉女係點樣搵, 價錢和服務如何?

收藏  |  訂閱
21  2.2k

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-11-9 23:15 發表 查看引用來源

潤發你都識ching 一定係果邊做野既呢
成日經過啫....:smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-9 11:21 PM 發表 查看引用來源

成日經過啫....:smile_03:
唔止經過咁簡單喎....:smile_47:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-9 09:17 PM 發表 查看引用來源

九龍倉...潤發倉...
嘉里倉...

引用:
原帖由 pig.dog 於 2008-11-9 08:44 PM 發表 查看引用來源
我已經好少親身去倉搵女了,
只打電話畀相熟雞頭,
講明要乜女,
等佢安排一至兩件上房睇,
唔岩就再 call 雞頭換過,
通常睇到第二次都 OK,
百五快仔,吹到我叫停為止,未試過失望。
我都試下食下倉女:smile_47:,可吾可以pm雞頭電話俾呀,謝謝:smile_46:

倉女冇乜好試, 好似機械人 set 晒 program 一樣, 想你快 d 搞掂俾錢佢走.
sn 女會好 D, 佢點都要到鐘先可以走, 所以會有時間溝通下.

引用:
原帖由 khm07a 於 2008-11-9 08:07 PM 發表 查看引用來源
法記 // sn // k場--- 東莞都試過, 從本區聽到倉女一名稱,

法記簡單-- 等於快餐,mm樣子年紀可以, 場地, 服務欠奉,價錢平,會擔心真假安仔
sn 在4-5星酒店, 90或120分鈡, iso 服務,放心去玩,多 d 錢亦好過hk ...
法記(髮記)咪即係倉囉,唔係監倉,係貨倉。

通常貨倉係一個冇乜裝修o既單位,入面只有幾排長櫈,駐有幾十個囡囡,
供客人選擇。服務以快餐形式為主,過夜要事先聲明,不過奉勸樓主,千
祈唔好搵倉囡過夜,你實冇運行,倉囡會有一百個理由,一千個籍口,草
草了事,提早鬆人。

CP 有很多貨倉,例如在粵華後面、銀星對面、中元街一帶及木倫市場附近。
你只要到這些地方逛逛,市道正常的話,自自然就會有雞頭向你兜搭,然
後帶你去倉睇貨。一般台費 50,肉價另加100-150人仔。不過如果好似樓上
位師兄知「定」,「叫外賣」是個不錯的選擇,即是你不須親身去到貨倉,
只是打電話叫雞頭將「貨」送到,價錢都只是150全包。

樓主緊記,第一次去倉最好有兩三個人,有個照應,之前曾有師兄報料,
去到某倉揀唔落手,俾人落閘放狗,局你要,錢銀事小,掃興就無謂。

謝謝

引用:
原帖由 FatBoyChan167 於 2008-11-10 12:50 PM 發表 查看引用來源

法記(髮記)咪即係倉囉,唔係監倉,係貨倉。

通常貨倉係一個冇乜裝修o既單位,入面只有幾排長櫈,駐有幾十個囡囡,
供客人選擇。服務以快餐形式為主,過夜要事先聲明,不過奉勸樓主,千
祈唔好搵倉囡過夜,你 ...
即係法記和 倉 是仍舊有些分別了
其他莞城的法記是唔係亦係有倉呢
定係cp 的特色,聽講以前  倉女 數目多到好墟陷,

咁倉女使費 ,出台50 + 1 下150= 200 了, 尚要搵張床(1星)埋牙100 起碼 即係 300 元了

香港來回cp 不變,火車 66+85人仔, 實際與 sn 玩538元 相差 250左右
            如果倉女 換一個 , 150                     """"" 2q     相差 100 左右
           sn 兩小時 2q, iso服務, 略為唔使擔心真假安仔

點解山長水遠來回玩埋7個鈡, 差一百元, 咁多人去倉
唔明?

引用:
原帖由 khm07a 於 2008-11-10 06:48 PM 發表 查看引用來源

咁倉女使費 ,出台50 + 1 下150= 200 了, 尚要搵張床(1星)埋牙100 起碼 即係 300 元了

...
無人叫你咁山長水遠上去cp只係食個快仔:smile_38:

引用:
原帖由 khm07a 於 2008-11-10 06:48 PM 發表 查看引用來源

...
通常去倉搵囡只係成個行程既一部份,如果真係山長水遠去到 CP 淨係執一劑倉囡,
梗係唔合乎經濟原則啦。

山長水遠去到 CP 食過快餐真系傻的﹐我都是經過有時間有心情才試一試﹐好似那一次坐車經過黃江﹐看到一排發仔﹐便下車試一試啦﹗

前往最後回覆