做手術要剃毛好尷尬呀

收藏  |  訂閱
21  7.0k

引用:
原帖由 tonggont 於 2008-11-1 12:54 AM 發表 查看引用來源
我唔系剃毛, 但差唔多, 有次去家計會做婚前檢查證, 入到去先知系女醫生, 廿到尾, 要比她檢查細佬,仲要用手查條蕉及隻蛋 勁尷尬, 仲要問我系咪好緊張,最後忍唔住扯起少少.
如果有包皮仲同你反埋,
但我覺得勁攪笑lor, 反完由要自己反返...仲睇鬼住人反

就算走火都唔會顏射啦.. 真係隊個頭落去慢慢望咩.. :smile_45:

有心人要整估冇心人....簡直易如反掌啦!!!!

引用:
原帖由 tonggont 於 2008-11-1 12:54 AM 發表 查看引用來源
我唔系剃毛, 但差唔多, 有次去家計會做婚前檢查證, 入到去先知系女醫生, 廿到尾, 要比她檢查細佬,仲要用手查條蕉及隻蛋 勁尷尬, 仲要問我系咪好緊張,最後忍唔住扯起少少.
我同師兄一樣,婚前檢查都係女醫生,個樣應該幾好(但她有帶口罩),又後生!

但唔知點解無扯旗,她係專業人士,做緊正經野 ---> 無心斜掛:smile_13:

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 11:11 PM 發表 查看引用來源
本人有兩個好友,一男,一女,的剃毛故事.
首先講男的,那男的因為小腸氣要做手術,在重要部位開刀,要剃除所有陰毛,那護士姐姐先叫他自剃,隔了一段時間見他剃得好慢,就落場執住佢細佬嚟剃,毫不尷尬,反而我fd見到護 ...
咁易走火既?? 佢早洩架??

通常一扯....個護士重唔小心 d 既咩..唔通佢都想想地 ?:smile_47:

射得咁準:smile_45:

引用:
原帖由 ccdas 於 2008-10-31 11:11 PM 發表 查看引用來源
首先講男的,那男的因為小腸氣要做手術,在重要部位開刀,要剃除所有陰毛,那護士姐姐先叫他自剃,隔了一段時間見他剃得好慢,就落場執住佢細佬嚟剃,毫不尷尬,反而我fd見到護 ...
呢啲嘢頂唔順就射架啦,無話故唔故意

引用:
多謝分享~!
今日至知道護士姐姐幫手剃毛...~:smile_40:

引用:
原帖由 肥周仔 於 2008-10-31 11:18 PM 發表 查看引用來源
個男人咪係我籮:smile_47: :smile_47:
咁即系走火定故意?

前往最後回覆