上一頁下一頁
發新話題

沙灣鳳凰孤寒媽咪包膠(已完成)

收藏  |  訂閱
202  9.3k

引用:
原帖由 suko3368 於 2008-9-20 04:16 PM 發表
好新既報告呀~~~~~~~~~~~~~~~:smile_30:
原來酒水真係甘貴架~~~~~~~~~~仲以為d團有錢搵添:smile_38:
梗係貴喇, 平時慳埋o黎貼俾老公

無...........真係咩都無

引用:
原帖由 foemanfoe 於 2008-9-20 04:24 PM 發表
無...........真係咩都無
都話送條'毛'俾我地

人地唔簽俾你所以就出分身account影射人地, 唱衰人地呀. 雖然你開佢房俾錢佢搵. 佢簽返三支俾你應該都唔係好過份. 但係明人不做暗事. 你不如用你個真身account出帖好過啦. 小人意見, 不喜勿插.

引用:
原帖由 L𠕇 於 2008-9-20 04:27 PM 發表
人地唔簽俾你所以就出分身account影射人地, 唱衰人地呀. 雖然你開佢房俾錢佢搵. 佢簽返三支俾你應該都唔係好過份. 但係明人不做暗事. 你不如用你個真身account出帖好過啦. 小人意見, 不喜勿插.
多謝你的意見, 我覺得你都應該用真身講喱段說話會有說服力d, 仲有我無唱衰邊個人, 只不過係直話直說, 仲有我真係d台的新手only

引用:
原帖由 iiiikkkk 於 2008-9-20 04:05 PM 發表 查看引用來源

飲得嗰半打酒仲要送3枝,仲就叫咗10碟小食。你哋去食嘢都唔係去飲花酒嘅!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
hahahhaa... good point

引用:
原帖由 o靚仔南 於 2008-9-20 04:32 PM 發表

hahahhaa... good point
唔該睇清楚d, 係打半, 唔係半打

Blacklist

引用:
原帖由 zz426438 於 2008-9-20 04:35 PM 發表
Blacklist
c兄你都中過招? 咁勞氣?

4條友1千落樓一d都唔平

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆