師姐妹們有冇食過春藥

收藏  |  訂閱
18  4.8k

之前我都睇過西班牙烏蠅的壞處,所以唔會比老婆食才問下有無其它更好的選擇

回覆 5# bonpark 的帖子

唔多,但去到一啲唔多人嘅海灘好多時都會有女煎雙蛋,我和老婆上次在酒店泳池都有幾個女人無上裝曬太陽,我問佢想唔試吓佢話想佢怕羞,今次我已經plan好會租車一齊去啲好靚嘅海灘,希望今次會因為環境因素而改變,因為上個trip佢雖然話怕羞,但係我知道佢都有少少想試吓

引用:
原帖由 mosepapa 於 2024-9-15 23:40 發表 查看引用來源
咁有男人經過妳身邊!有陣妳喜歡嘅味道咪不得了
嗯... 首先呢, 確認一下我同你個 "不得了" 係唔係 on the same page

想同做係兩回事囉, 行街遇見打開左度門既解款車唔代表一定要去打劫, 係咪咁講先?
仲有就係咁岩經過又咁岩身上有果陣味既男人機會率有幾大?

講緊既情況多數係同自己男伴已經搞完, 已經被佢餵得ok 飽
但由於各種原因例如仲休息緊未去沖涼, 或者貪玩或者心血來潮再去啜人支棍
啜到精液既咸腥味之後冇耐又會濕返想再要啫

引用:
原帖由 sk263 於 2024-9-15 23:43 發表 查看引用來源
之前我都睇過西班牙烏蠅的壞處,所以唔會比老婆食才問下有無其它更好的選擇
選擇大把,但你敢試,無人答到你邊隻叫安全。

引用:
原帖由 sk263 於 2024-9-15 23:36 發表 查看引用來源
我和蛇師姐你一樣聞到陣味已經扯晒旗,但要佢進入狀態唔係次次都咁容易,佢自己都話有少少性冷感,要姨媽走咗之後果幾日才會想要,所以佢想我幫手問吓各位有冇人食過嘅經驗可以分享下 ...
姨媽走左都會, 但我覺得主要係因為覺得可以自由中出, 心理上輕鬆既關係
但真正既重災區其實係感覺快要黎m 之前, 真係見到聽到d 乜都會聯想到做愛

伴侶性冷感呢樣野未必幫到你, 呢三個字自懂事以來同本宮都好似冇咩關係
只係有d 好罕有既時候呢, 自己仲未有好想搞野既意思之前
可以係坐係梳化睇緊電視, 可以係老公揸緊車我坐佢隔離
佢會手多多摸人大腿(當然包括大腿中間度啦), 屋企的話摸埋小腿或者隻腳,
我想講有時候果種痕癢係幾令人興奮囉, 條腰俾人督果種痕我會彈起身跳起然後一巴摑過去
對腳俾人玩果陣通常我都會輕鬆由佢繼續, 然後好快就忍唔住反客為主囉

僅供參考

引用:
原帖由 sk263 於 2024-9-16 00:00 發表 查看引用來源
唔多,但去到一啲唔多人嘅海灘好多時都會有女煎雙蛋,我和老婆上次在酒店泳池都有幾個女人無上裝曬太陽,我問佢想唔試吓佢話想佢怕羞,今次我已經plan好會租車一齊去啲好靚嘅海灘,希望今次會因為環境因素而改變,因為上個trip佢 ...
佢除,你又除唔除?

回覆 16# hqkwtang 的帖子

麻甩佬一定係無上裝㗎啦,天體海灘我都唔知果度有冇,不過就算有我哋都未必敢玩到咁放!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-16 08:35 發表 查看引用來源

姨媽走左都會, 但我覺得主要係因為覺得可以自由中出, 心理上輕鬆既關係
但真正既重災區其實係感覺快要黎m 之前, 真係見到聽到d 乜都會聯想到做愛

伴侶性冷感呢樣野未必幫到你, 呢三個字自懂事以來同本宮都好 ...
對我來講 唔使戴套已經仲勁撚過食春藥😈😂

https://www.google.com/maps/plac ... usclera/@41.5707444,2.5333729,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipPCU5w72ydNE4IFnnP1CWA9nLHJA3GFcXw578Lv!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipPCU5w72ydNE4IFnnP1CWA9nLHJA3GFcXw578Lv%3Dw152-h86-k-no!7i3840!8i2160!4m7!3m6!1s0x12bb4a072155198f:0x8de0f7a3b2f82ab!8m2!3d41.5707444!4d2.5333729!10e5!16s%2Fg%2F11btws1259?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDkxOC4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

前往最後回覆