突然係度唸 , 其實 ... "深喉" 比 "肛交" 更傷身??? ^.^"

收藏  |  訂閱
30  5.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-23 11:11 發表 查看引用來源

我又覺得佢講既不無道理喎
正常情況下當然係會收埋棚牙, 但喉嚨受刺激引起嘔吐係反射動作自己都控制唔黎
唔係話想忍就忍得住而且黎得都幾突然, 未必有時間伙準備點樣反應 ...
都係既 不過都係咁講 香港冇乜仔可以真係深喉到 最多都係去到喉嚨頂

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-7-23 18:53 發表 查看引用來源
咁娘娘含果陣既姿勢唔同都應該唔得避重就輕,後門就點都係痛
反射動作嘛, 吊鐘受外來物刺激出於自我保護而出現既嘔吐動作, 瞳孔受光線刺激放大變小,
同埋膝頭骨中間軟組織被扑果吓既踢腳動作呢d, 無論你念力幾強大都阻止唔到佢發生

至於後門嘛, 有鍛鍊開, 勉強忍得住可以被插到佢射精啦
拮入去果野下意識都係會向前縮, 但慶幸之後可以好似受體罰咁拮返起個pat 俾老公繼續

蛇蛇走後門前幾日會唔會食清啲,避免自己都出埋嘢?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-24 08:36 發表 查看引用來源

反射動作嘛, 吊鐘受外來物刺激出於自我保護而出現既嘔吐動作, 瞳孔受光線刺激放大變小,
同埋膝頭骨中間軟組織被扑果吓既踢腳動作呢d, 無論你念力幾強大都阻止唔到佢發生

至於後門嘛, 有鍛鍊開, 勉強忍得住可以被 ...

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-23 23:35 發表 查看引用來源

都係既 不過都係咁講 香港冇乜仔可以真係深喉到 最多都係去到喉嚨頂
正常要幾長先深喉到呢?

引用:
原帖由 yskwok 於 2024-7-24 18:08 發表 查看引用來源

正常要幾長先深喉到呢?
我試過17cm 都頂都少少喉嚨既 不過唔算叫做深喉囉

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-24 17:28 發表 查看引用來源
蛇蛇走後門前幾日會唔會食清啲,避免自己都出埋嘢?

當然, 係要好隆重其事架!

不過講起, 婚前自己一個人住 & 同女性同居果陣, 我除左偶爾出街食飯之外本來食野就可以好清淡
出入廚房永遠可以赤腳走動唔在講 (雖然而家都係), 爐頭同所謂既抽油煙機乾淨到可以伸條脷去舔架
櫃入面只有三個樽, 一樽鹽一樽黑胡椒一樽橄欖油, 其餘全部都係沖茶沖咖啡整甜品既用具

(實情係本宮根本唔識煮野食)

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-24 21:50 發表 查看引用來源

呢d 野真係各有各口味啦
口交用既啫啫其實並唔需要太長, 當然大大碌會更令人流口水但唔係必要囉
正常既size 正常既長度, 夠堅挺, 唔好太持久但都唔好秒射就得
最重要係有少少味道, 係體味咸味而唔係番梘沐浴露既味呀
同埋高潮果陣要精多, 滿滿既一大啖

唔洗咁字細喎,本少爺嘅有限智慧一睇完都估到,會煮食嘅屋企點會爐頭抽油煙機乾淨
🤣🤣🤣
既然本身飲食清淡,即係可以隨時爆菊啦🙃
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-25 07:49 發表 查看引用來源

當然, 係要好隆重其事架!

不過講起, 婚前自己一個人住 & 同女性同居果陣, 我除左偶爾出街食飯之外本來食野就可以好清淡
出入廚房永遠可以赤腳走動唔在講 (雖然而家都係), 爐頭同所謂既抽油煙機乾淨到可以伸條 ...

蛇蛇都係啲重口味嘅M人
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-25 10:13 發表 查看引用來源

呢d 野真係各有各口味啦
口交用既啫啫其實並唔需要太長, 當然大大碌會更令人流口水但唔係必要囉
正常既size 正常既長度, 夠堅挺, 唔好太持久但都唔好秒射就得
最重要係有少少味道, 係體味咸味而唔係番梘沐浴露既 ...

引用:
原帖由 保持現在 於 2024-7-24 21:50 發表 查看引用來源

頭先我拎把間尺,試下17cm有幾長,放喺面旁度一度,原來都幾經可以去到好入

前往最後回覆