想問各位中女或以上姐妹 : 有無幻想過 , 小鮮肉對於自己不能自控 , 強行 ... 左???

收藏  |  訂閱
30  4.4k

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 15:02 發表 查看引用來源
男人食熟女就貪女人味/不倫feel/征服感。純情c9定姣婆都好吸引。純情c9一上床屌到佢主動要多q個種反差感好正。姣婆唔洗講,最enjoy睇作淫樣。
總結就係年齡差愈大,愈刺激 ...
我鐘意纯情c9多啲!欲拒還迎好正!😬

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-15 15:02 發表 查看引用來源
男人食熟女就貪女人味/不倫feel/征服感。純情c9定姣婆都好吸引。純情c9一上床屌到佢主動要多q個種反差感好正。姣婆唔洗講,最enjoy睇作淫樣。
總結就係年齡差愈大,愈刺激 ...
暫時都係對差唔多年紀嘅女性有興趣,再後生嗰啲冇錯係青春無敵,但相處起嚟都幾麻煩(因為有代溝)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-15 14:18 發表 查看引用來源

的確係冇以前咁多...
都唔係淨係女人既, 捨得分享故事既男人都少左好多啦! 好在仲有樓主耐久唔中有d 令人有幻想空間既問題po
否則真係唔知繼續上黎為乜 ...
原來 ... 小弟係咁重要架???!!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-14 12:00 發表 查看引用來源

幻想強左小鮮肉就有!
嗯 ... 以個人既理解 , 女人係性愛好似係 ,
以自己誘惑出對方幾多獸慾 ,
開心過食到仔仔既外形有幾好

當然 , 極端例子除外拉 ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-15 19:49 發表 查看引用來源
原來 ... 小弟係咁重要架???!!!

帶動討論氣氛不外乎係兩個方法囉, 一係講自己經歷, 我睇你講完之後又講自己, 第三個人睇我地講完又分享佢d 野
另一個就係提出一d open-ended 既問題, 冇標準冇對錯, 想點發表都得
同開會 brain storming 差唔多

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-15 20:07 發表 查看引用來源
嗯 ... 以個人既理解 , 女人係性愛好似係 ,
以自己誘惑出對方幾多獸慾 ,
開心過食到仔仔既外形有幾好

當然 , 極端例子除外拉 ^.^"
點解唔兩樣都要晒
外形又好, 又正人君子look
外形俾到自己視覺同觀感上既享受
引爆正人君子既獸慾又俾到自己勝利既成就感

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 15:10 發表 查看引用來源

暫時都係對差唔多年紀嘅女性有興趣,再後生嗰啲冇錯係青春無敵,但相處起嚟都幾麻煩(因為有代溝)
呢點理性上講亦只能夠認同...
甚至曾經聽過有個講法, 當然人地講既對象係講俾男性聽啦
內容大概係話唔好介意搵一個比自己年長既女性做伴侶
因為女人天生就比較晚熟, 即係性格上比較依賴, prefer 受人照顧多過自己去照顧人
搵個青春無敵既女友, 男性壓力往往比較大, 成日要受氣

(坦白講一句: 有時候姨媽到只不過係一個借口囉, 畢竟男女雙方睇野角度可以好唔同,
咩謂之大事咩謂之小事大家本身就有唔同定義, 你本身唔明你就點都唔會明
同樣有矛盾出現, 男性可以過左去就算但我地唔得 會成日記住你條友做乜講極都唔聽咁冥頑不靈
總而言之每過一段時間有總有幾日會特別睇你唔順眼)

只係隨住自己年齡增長, 尤其是有出黎做野既, 認識既人愈黎愈多, 心態先開始轉變
再加上人愈大就必須要愈現實嘛, 明白地球唔可能淨係為我一個人而轉
閱歷多左, 思想上先同早己成熟男人愈來愈接近
所以搵個大過自己既女人, 就可以skip 左成日要將對方好似公主咁捧在手心呵護既階段
直到獲得一個明白你又可以同你分享分擔生活既伴侶
一個既可以同你床上玩得放, 落左床可以同你做兄弟乜都拎得出黎講既真 partner

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-16 08:58 發表 查看引用來源

點解唔兩樣都要晒
外形又好, 又正人君子look
外形俾到自己視覺同觀感上既享受
引爆正人君子既獸慾又俾到自己勝利既成就感
對呀 ... 你講既咪正正係 , "引爆正人君子" 強制你羅(佢以為 ^.^)

你一開頭係話你想強小鮮肉喎 ... ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 19:31 發表 查看引用來源
對呀 ... 你講既咪正正係 , "引爆正人君子" 強制你羅(佢以為 ^.^)

而家喜歡食老藕🤪🤪😅😅

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-21 19:31 發表 查看引用來源

講啫 技術上我覺得好難
o係不情願既情況下同人有性行為, 男性可以係女性未ready 之前夾硬拮入去
但女人好難係男性未ready 前要佢拮自己囉! 未硬之前點塞都塞唔入, 而一旦硬左即係有反應,
有左反應就唔算係不情願啦

前往最後回覆