上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
304  67.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:20 發表 查看引用來源

呢條大波人妻叫idy,我識佢嗰時佢大約33歲(係好耐之前)當時我啱啱結左婚,佢樣貌唔算標緻但係大波略肥
有一日我坐咗喺灣仔有間酒吧飲酒,見到佢一條女坐喺度,吊帶低胸露出半對波,好似唔係好開心咁喺度飲悶酒
當時係happy ...
呢個人妻之前有冇偷食開?

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2024-7-9 23:32 發表 查看引用來源
最近有個啱啱生完就發現老公偷食
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
錫到忍唔住佢自動波坐上嚟
ching, 個女人係你同事, 還是朋友妻?

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2024-7-9 23:32 發表 查看引用來源
最近有個啱啱生完就發現老公偷食
嗰期陪佢開解佢
有次忍唔住攬住佢嚟錫
錫到忍唔住佢自動波坐上嚟
呢個人妻本身就識嘅?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-9 23:26 發表 查看引用來源

人妻真係好誘惑, 淫人老婆真興奮
當時唔單止呢個人妻出軌,而我都係啱啱結咗婚,嗰種感覺係偷上偷,真係極之興奮🤭🤫

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-9 23:37 發表 查看引用來源
呢個人妻之前有冇偷食開?
佢話冇不過我都信佢,佢同我係第一次偷食不過佢真係淫兼姣到爆🤫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 23:47 發表 查看引用來源

佢話冇不過我都信佢,佢同我係第一次偷食不過佢真係淫兼姣到爆🤫
識咗幾耐就食咗?

試過30 中銀行OL,40頭淫母同50歲
30 中銀行OL本身有老公,但唔理佢,搞到佢餓左成年,期間佢當然有偷食過.
第1次見就去TST飲酒,飲飲下就話去海皮散步.當然借D意講笑話少醉叫佢捉實我手.一摸隻手好滑,不過換左幾秒就縮手.
去到海皮就9UP 一陣,一路9UP一路諗有咩機會攬實佢.諗左一陣諗唔到,
唔理LA一野去,佢又唔反抗,咁就錫下,愈錫佢對腳就夾實我.問佢爆唔爆房又佢又唔想.
咁只能坐埋一邊摸大比,摸到走晒光.
佢知我鍾意短緊身ONE PIECES同HIGH HEELS.當晚條裙好似紅定黑.但對HIGH HEELS好記得係銀色好淫

到第2次見LA,講明去酒店.
當日大家都請左下午AL,佢返工怕比人講閒話上身本來係黑色緊身短連身裙,下身都加多條及膝裙.最緊要係有黑絲同黑色HIGH HEELS.
上到房又要同佢9UP一陣唔比摸,著到咁好難引,擺明玩我
過左一陣終於可以錫下摸下絲襪同波仔,得B唔大,好軟綿綿,但佢賣點唔係波,係腳
160cm, 唔肥唔瘦,骨架細,有幼腰.
摸到咁上下就問我想唔想睇佢件睡衣,仲話噴左個D咩引起性慾香水
聽到E到係咁LAM佢,由頭LAM到波仔.跟住就男上,女上狗仔.但掛住扑唔記得試下佢口技.
最可惜個日早起返工,早幾日又打J.當日只能比2Q.
到10點佢要設返屋企交人.睇住佢岩岩同我扑完,跟手搵返自己老公.都幾興奮同刺激

以為有下次,點知佢又

怨婦對奶好大

引用:
原帖由 kqy42717 於 2024-7-10 00:56 發表 查看引用來源
試過30 中銀行OL,40頭淫母同50歲
30 中銀行OL本身有老公,但唔理佢,搞到佢餓左成年,期間佢當然有偷食過.
第1次見就去TST飲酒,飲飲下就話去海皮散步.當然借D意講笑話少醉叫佢捉實我手.一摸隻手好滑,不過換左幾秒就縮手 ...
你哋點識?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-9 23:50 發表 查看引用來源
識咗幾耐就食咗?
識咗大概一個月到啦就食咗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆