油地中越?

收藏  |  訂閱
26  5.3k

回覆 10# kfc9902 的帖子

大餐印象好似七百大洋

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-7-9 03:17 AM 發表 查看引用來源
今日想約嘅全部 full 咗,就去試咗寶0B座詩詩,手骨用心的亦按得舒服,可惜 part 2 係床尾機,6魚冇解甲仲要床尾機,感覺有DM味。 如果唔出火當正骨揼,5魚75分鐘反而仲冇咁重伏味。 ...
荷蘭兄咁唔好彩?!

呢個詩詩我幫襯過幾次,全部正常亦唔係床尾,唔通而家變咗質?

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-7-10 20:01 發表 查看引用來源

荷蘭兄咁唔好彩?!

呢個詩詩我幫襯過幾次,全部正常亦唔係床尾,唔通而家變咗質?
係呀😢 心怡去得多,有少少悶,另外一個又難約,近幾個月都冇試新地方,諗住試一次呢度睇吓有冇驚喜。

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-7-11 02:45 AM 發表 查看引用來源

係呀😢 心怡去得多,有少少悶,另外一個又難約,近幾個月都冇試新地方,諗住試一次呢度睇吓有冇驚喜。
我發覺心怡有些少持熟賣熟,有時候工作唔太專心。

荷蘭兄所講另外一個係邊個?

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-7-12 01:43 發表 查看引用來源

我發覺心怡有些少持熟賣熟,有時候工作唔太專心。

荷蘭兄所講另外一個係邊個?
同感,心怡去得密感覺佢有点 hea。 另一個係油地 Yumi,紐兄有冇去過?

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-7-12 04:22 AM 發表 查看引用來源

同感,心怡去得密感覺佢有点 hea。 另一個係油地 Yumi,紐兄有冇去過?
呢個未試過,有機會就試下。

心怡掛住賭波賭馬

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-7-9 03:17 發表 查看引用來源
今日想約嘅全部 full 咗,就去試咗寶0B座詩詩,手骨用心的亦按得舒服,可惜 part 2 係床尾機,6魚冇解甲仲要床尾機,感覺有DM味。 如果唔出火當正骨揼,5魚75分鐘反而仲冇咁重伏味。 ...
你呢個百分百唔係 (詩詩). 可能你唔係熟客所以佢冇時間做你. 如果係 正宗cc 肯定好 招呼. 佢隔離房成日 換嚟換去 啲拍檔 幫佢倒米. 下次你預約講明話要你幫我做.你拍檔我唔要. 詩詩 係穿著 白色醫生袍 肥肥哋 嗰個就係佢. 通常入門口方向左手邊間房就係佢自己用.右手邊就係畀 替工. 如果下次你入門口又係入去右手邊間房就又係替工幫你做

其實你哋所講嘅心怡係咪好多年前嗰個心怡?仲有另外一個同期既東兒?🤔

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2024-7-14 09:44 PM 發表 查看引用來源
其實你哋所講嘅心怡係咪好多年前嗰個心怡?仲有另外一個同期既東兒?🤔
我講嗰個心怡以前喺上海街,而家塘尾道。

前往最後回覆