36人夫傾下計

收藏  |  訂閱
26  833

咁都冇辦法,佢有咁既權,而家唔使同佢共事肯定係好事先~

BTW,有冇引誘過公司D同事?
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-6-30 00:12 發表 查看引用來源
我以前個上司呀叔黎...好小器..一唔滿意你個人就會玩你或調到你好遠返工...

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-7-2 10:34 發表 查看引用來源
咁都冇辦法,佢有咁既權,而家唔使同佢共事肯定係好事先~

BTW,有冇引誘過公司D同事?

無呀~~~女仔多過男...但老闆幾靚仔~~~

異性相吸,如果工作地方少異性真係少好多樂趣
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-7-8 22:24 發表 查看引用來源
無呀~~~女仔多過男...但老闆幾靚仔~~~

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-7-9 14:54 發表 查看引用來源
異性相吸,如果工作地方少異性真係少好多樂趣

有時有男a又未必好方便呢....

如果你講方便,的確係既,不過我講緊其他野,始終陰陽協調D比較舒服
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-7-9 16:40 發表 查看引用來源
有時有男a又未必好方便呢....

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-7-10 15:03 發表 查看引用來源
如果你講方便,的確係既,不過我講緊其他野,始終陰陽協調D比較舒服

例如呢???搬野會方便啲...😂😂啲女人客見到仔仔的確又客氣啲唔會咁易起鋼😹前排帶個新人...10 隻手指都留指甲..真係想嘔

留指甲其實唔太衛生,唔只男人,有時見到女人做指甲,我都會聯想到哩樣野。

陰陽協調啊,男同女協調脾氣都好D
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-7-10 19:15 發表 查看引用來源
例如呢???搬野會方便啲...😂😂啲女人客見到仔仔的確又客氣啲唔會咁易起鋼😹前排帶個新人...10 隻手指都留指甲..真係想嘔

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-7-12 10:54 發表 查看引用來源
留指甲其實唔太衛生,唔只男人,有時見到女人做指甲,我都會聯想到哩樣野。

陰陽協調啊,男同女協調脾氣都好D

通常啲女人見到仔仔做錯野都唔捨得鬧到咁金~啲女人gel 甲gel 得太長我會諗佢地點抿屎點撩鼻屎

個個都憐香惜玉,異性做錯野好正常,同性做錯野係死罪黎

其實指甲就係咁用既,不過我見過有D人留手指尾甲超長,好似話尾指長過無名指會好,但係好礙眼
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-7-12 22:49 發表 查看引用來源
通常啲女人見到仔仔做錯野都唔捨得鬧到咁金~啲女人gel 甲gel 得太長我會諗佢地點抿屎點撩鼻屎

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-7-13 09:19 發表 查看引用來源
個個都憐香惜玉,異性做錯野好正常,同性做錯野係死罪黎

其實指甲就係咁用既,不過我見過有D人留手指尾甲超長,好似話尾指長過無名指會好,但係好礙眼

...
男人留指甲係咪撩鼻屎方便d?

前往最後回覆