上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1583, #1599, #1604)

收藏  |  訂閱
1.6k  495.2k

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-17 19:18 發表 查看引用來源
點解咁多相俾人放晒上網

所以咪要分享經歷

正呀!
我都好想睇佢啲照片

精彩,期待下集,等睇相

期待下一集,也期待可以有相睇 ☺️

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-17 16:12 發表 查看引用來源
以下紀錄咗我同我舊女友嘅往事。我同佢由1998年中拍拖到2012年至分手。足足14年。又甜又鹹當然亦有苦同酸。其中「鹹」最多!你可以當鹹故睇。但如果你肯相信的話,我所寫嘅一切有99%係真。你可能會問仲有1%呢?咁有啲嘢為 ...
最終分手,實在可惜。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2024-6-18 11:01 發表 查看引用來源

最終分手,實在可惜。
咁至刻骨銘心。如果唔係,我仲點會記得仲要記得咁清楚。
佢带俾我喺性方面嘅經歴,我呢一世都唔會忘記!

首先講聲唔好意思。睇返篇文,原來又有錯字,編排上又有啲錯。因為我第一次出post,冇乜經驗,以後我會盡量留意,希望各位見諒。
入番正題,喺Pacific Place遊走嗰10分鐘心如鹿撞,咁大個仔從未試過!最攞命係Athena條底褲仲喺我條西褲袋!幻想住佢宜家條裙內完全真空,喺公司一班股票老同老細之間行嚟行去。。。老實講,當時心跳非常快,又要盡全力控制條周唔扯,好興奮又辛苦!
返到公司,Athena見到我,居然對住我好淫咁眨咗幾吓眼!我即刻坐返位,因為條周已經扯起!嗰日晏晝根本無法專心工作。好彩(又或者不幸,當時亞洲融風暴)嗰市非常差,恆指係咁跌,啲客完全唔敢做嘢。
唔知你哋知唔知我哋股票佬枱面有好多電話。我就有4部。一部公司直線。一部直線打落交易大堂落單。一部同客講電話。仲有一部私家號碼。突然私家嗰部響,通常用得呢個私家號碼嘅都係行家或屋企人,但今次打嚟嘅係Athena!
佢:得唔得閒?(細細聲問)
我:喂,點呀?非常清閒。(扮晒同行家傾計)
佢:你係咪真係鐘意我?
我:當然啦!咁嘅市。。。點會假!
佢:頭先爽唔爽?
我:個市再咁落去。。。非常「爽」啦!(當時非常佩服我嘅急才)
佢:你射到我一手都係精,黐立立,但我就乜都冇,仲俾你摸到㷫烚烚,鬼死咁興奮,宜家仲濕緊!
我:咁。。。點算。。。呀,個市咁弱可以點?
佢:Andy做緊咩?我睇唔到。(Andy係當時公司皇牌經記,佢除咗有幾個富豪大客外,仲有接其他大行窩輪盤,當時咁差環境每個月都十幾二十萬收入,市好時一個月入五、六十萬不是夢!羨慕死人!但個天好公平,佢雖然搵錢叻,但人生得好高又瘦,個樣仲要似隻馬騮,好怪相)
我:落緊盤。
佢:一陣我會去廁所,我會打電話俾你,你記住聽。(當時Athena用Nokia 5510)
跟住佢就收咗線,然後無耐我就見到佢由後門出咗去。
幾分鐘後條私人線又響。
Athena: 你有冇嘢做。
我:喂,Jackson,當然冇嘢做!(繼續扮嘢)
佢:Andy宜家喺我面前,佢除咗我個bra,但冇除背心,我硬晒突晒點,佢係咁揸我個胸!哎。。。我俾佢攪到濕晒,滴晒水。。。
我回頭望一望Andy,好明顯Athena喺度幻想住Andy自慰緊!
我條周又N次扯起!
Athena:佢話佢好忙,唔得閒慢慢嚟,宜家就要強姦我!
我:咁。。。咁嘅市,快上快落快有快好。(我開始言無論次)
佢:條友已經扯高我條裙,我宜家扒喺牆度背住佢,佢一嘢扯爛我條底褲。。。
我條周扯到行扯到痛!
佢:原來佢條嘢好長又粗,有我手掌咁長,佢要入嚟我小盈盈啦。。。呀。。。呀呀呀!入咗,第一吓就已經插到好入。。。呀!!!
跟著我就聽到Athena不停呻呤、又不停深呼吸抖大氣。然後。。。
Athena:佢係咁。。。插我。。。頂到上我心口。。。仲話要。。。要內射我。。。噢。。。我就嚟俾。。。佢插死。。。呀。。。我頂唔順啦。。。sisisisisi。。。嚟啦。。。(聲線提高八度!)
我:乜嘢嚟?
佢:震。。。震震呀。。。高潮。。。潮呀。。。呀呀呀!!!
然後就係Athena一大輪震住低音呻呤抖氣聲。無幾耐就收咗線。
老實講,如果我當時自己走去掂條周一定馬上射!
隔咗一陣我就見到Athena由後門入番嚟公司,佢望一望我若無其事咁行返埋位。但如果細心留意,佢塊面紅粉菲菲。。。仲有少少汗。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 11:44 發表 查看引用來源
首先講聲唔好意思。睇返篇文,原來又有錯字,編排上又有啲錯。因為我第一次出post,冇乜經驗,以後我會盡量留意,希望各位見諒。
入番正題,喺Pacific Place遊走嗰10分鐘心如鹿撞,咁大個仔從未試過!最攞命係Athena條底褲仲喺我條西 ...
好正呀!期待下次再睇

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-18 11:44 發表 查看引用來源
入番正題,喺Pacific Place遊走嗰10分鐘心如鹿撞,咁大個仔從未試過!最攞命係Athena條底褲仲喺我條西 ...
估唔到佢就玩得,師兄同佢一齊肯定大把野玩啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-18 14:07 發表 查看引用來源
估唔到佢就玩得,師兄同佢一齊肯定大把野玩啦!😬
十幾年,有好多經驗普通人一定無經歴過,所以我好肯定一世難忘!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆