上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  64.8k

引用:
原帖由 degree06 於 2017-3-30 11:29 PM 發表 查看引用來源
過去由佢過去啦,展望未來
我當我展望緊架啦, 寫到文出到POST, 都唔係咁易架:smile_44:

引用:
原帖由 我係一個小人物 於 2017-3-31 12:35 AM 發表 查看引用來源

但冇諗過同佢爭過?
無, 可能自信心問題, 我唔覺得我會爭得贏, 若果只係講愛既程度, 我諗我贏左九萬條街:smile_34:
況且, 如果爭輸左咁點算, 個挫敗 我未必承受得起
要睇住我心愛既男人揀人地唔揀我, 我要點處理呢個挫敗:smile_39:

Sor, 我是咪認真左?:smile_13:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-31 12:38 AM 發表 查看引用來源
係引板,呢篇,萬綠叢中一點紅,出污泥而不染;冇甜。
愛的激烈,我一去不返既青春呀呀呀呀...molamola...

PS:好似唔可以寫明分上下上中下邊回再拆解...架,會比人DQ架。
有甜架, 小甜之嘛 ..
有前文有story, 唔好咩:smile_13: Almost男人都鐘意直接係咪?:smile_13:
青咩春姐你, 你初戀情人就是你太太:smile_22:我羨慕妒忌恨呀:smile_42:

收到, 做左野啦我

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-31 12:39 AM 發表 查看引用來源

滴水豬呢刻要唱Janice首天敵,岩晒。!
老老豆豆, 我覺得佢(現任or not現任)女朋友係個蠢既女人囉(i mean打比我個位):smile_45:
一個聰明女人唔會做既野, 佢做晒:smile_45:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-31 12:42 AM 發表 查看引用來源

呢個世界上, 可以幸運地同自己最愛既人共偕連理唔係咁多架咋..:smile_13:
所以我唯有將佢擺係心深處..
可能你忙無上b豬個邊,早一兩個禮拜我係個到講話我夢見到佢:fst_008:

愛過痛過就慢慢將ex收埋了,再要用好多時間去重新同另一個磨合,我都等緊...

好正BO  ^^

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-31 00:48 發表 查看引用來源

有甜架, 小甜之嘛 ..
有前文有story, 唔好咩:smile_13: Almost男人都鐘意直接係咪?:smile_13:
青咩春姐你, 你初戀情人就是你太太:smile_22:我羨慕妒忌恨呀:smile_42:

收到, 做左野啦我
出面好多要睇老婆比人搞呀,幾多P呀咁,我地呢D正常清新易入口。

經過多少辛酸你唔知者...

期待你寫多D發洩下分享下!

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-3-31 01:03 AM 發表 查看引用來源

可能你忙無上b豬個邊,早一兩個禮拜我係個到講話我夢見到佢:fst_008:
唔係壞事丫, 不過 ..我一年淨係發幾次夢:smile_30:
我今年都未夢到佢, 不過基本上每日都會諗幾次

引用:
原帖由 hc8760 於 2017-3-31 01:06 AM 發表 查看引用來源
愛過痛過就慢慢將ex收埋了,再要用好多時間去重新同另一個磨合,我都等緊...
我知, 不過你都知急唔黎架啦..慢慢黎 ,,係你既 點都係你既

愛過 痛過 也要再企起 別為愛倒地
懂得鬆手也許已勝利 不至會死:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆