上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  233.7k

B姐,真開心你再次出Post!恭喜我們可以再睇你的Report!睇PM la, 睇吓我預祝你的是否全部實現!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-14 09:10 AM 發表 查看引用來源

係咪咁開心呀?咁今晚有無我份先?情人節快樂…
無呀,sorry:smile_30: :smile_30:
同隻公出去sweet sweet

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-14 09:05 AM 發表 查看引用來源

好快手wo~~~~~真係開心架其實~~~
幾時呃過你,話左撐梗你,就係架啦…:smile_30:

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-2-14 09:12 AM 發表 查看引用來源
B姐,真開心你再次出Post!恭喜我們可以再睇你的Report!睇PM la, 睇吓我預祝你的是否全部實現!

你會唔會繼續入黎支持先~:smile_30:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-14 09:12 AM 發表 查看引用來源

幾時呃過你,話左撐梗你,就係架啦…:smile_30:
咁我個帖趺左去谷底果時就靠你撐ga喇~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-14 09:11 AM 發表 查看引用來源

無咁堅~
你唔係水長流架咩 ~

btw 琴日煲哂你啲舊posts 啦~ comment 去 chris 妹度睇…:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-14 09:12 AM 發表 查看引用來源

你會唔會繼續入黎支持先~:smile_30:
又有好野睇。。thx

BB出post呀,支持到爆,祝你情人節快樂啦。

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-14 09:12 AM 發表 查看引用來源

我都係啊...你都係去海邊間餐廳食飯?

引用:

佢甩你底,我係樹,唔駛驚無節目:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆