上一頁下一頁
發新話題

鬆腿!要鬆埋第三條腿.

收藏  |  訂閱
125  18.8k

人哋搭長途机, 所以燃油費會貴D

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-29 12:51 發表

好采你識寫 提一提 大家

:smile_45: 五舊水......捉隻老鼠  :smile_o12:
捉金老鼠:smile_30::smile_30:

五舊 ? 難道我眼花 ?? :smile_53:

:smile_45: 五舊水我就去飲老青好過啦!!

500元打飛機,你吾好話係香港人,香港無你呢的 7 ko 6. :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 stephent 於 2010-7-29 03:30 PM 發表
500元打飛機,你吾好話係香港人,香港無你呢的 7 ko 6. :smile_30: :smile_30:
佢豪麻~~鬆埋隔離位~第四第五條腿!:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 03:36 PM 發表 查看引用來源

佢豪麻~~鬆埋隔離位~第四第五條腿!:smile_38:
我係女真係好搵...500蚊幫人打個飛滋...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-29 03:45 PM 發表

我係女真係好搵...500蚊幫人打個飛滋...:smile_o01:
係好彩呀~~on9到萬中無一~~:smile_45:

其實出來玩,就平有平玩,貴有貴玩.
用五舊水出火,都唔算係天文數字.
又請問各位ching,邊個地方啲 女,係越平越正嘅呢?

自己比唔起錢,又唔好話人地76,ON9
76同ON9得過無錢玩
做人積下口德,覺得貴咪覺得貴囉
講下咪算囉,又可以唔復,話人地前諗下自己有幾7先啦,港燦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆