廣州邊到sn最好, 我想搵d服務好 !

收藏  |  訂閱
23  3.1k

勝利賓館 OK哪。

引用:
原帖由 fhukk 於 2009-8-22 02:09 AM 發表 查看引用來源
勝利賓館 OK哪。
名仕仲正 ~~~ 個經理唔知邊度找到班哈爾濱女女 做骨妹。:smile_o12:

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-8-22 01:41 AM 發表 查看引用來源
陣間俾人舉!:smile_30::smile_30::smile_30:
又係喎 ~~~~~~~~ :smile_o08:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-22 02:17 AM 發表 查看引用來源

名仕仲正 ~~~ 個經理唔知邊度找到班哈爾濱女女 做骨妹。:smile_o12:
貴,喊!:'):'):')

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-8-22 02:19 AM 發表 查看引用來源
貴,喊!:'):'):')
一分錢一分貨 嗎~~~~~ :smile_42:
下次同你去銀泉丫 ~~~~ 開大都唔太傷

想問下名仕在那啊?? pccw123大大:smile_13:

引用:
原帖由 gttr34 於 2009-8-22 02:39 AM 發表 查看引用來源
想問下名仕在那啊?? pccw123大大:smile_13:
係粵秀區~~~ 我唔想講太明 ... 費是話我賣廣告

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-22 01:22 AM 發表 查看引用來源

去南美啦 ~~~~~~~ :smile_38:
服務超好 ~~~~~~~~~~~~~~~ 掂:smile_o12:  
你慳d啦..廣州有好野就唔洗開車去東莞啦
廣州性博士:smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼團長..88 於 2009-8-22 04:10 AM 發表 查看引用來源

你慳d啦..廣州有好野就唔洗開車去東莞啦
廣州性博士:smile_30:
每一度地坊都有果處既特色!
請專重我的回覆~~~~~:smile_38:

師兄 ~~~ 仲有叫碧泉
呢間最好就係無招牌 , 祇在酒店大堂電梯口傍有個細到接近睇唔到既水牌 .....
但間場個樣好正經 ,好似酒店 D 會所咁 ..... 骨子裹就個個都開大 做 C 餐  

廣州真係乜都有 , 點到你呀服丫 ~~~~~~

前往最後回覆