上一頁下一頁
發新話題

我同A先生既美好回憶(2),呢個係最後一個分享

收藏  |  訂閱
279  25.0k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:17 PM 發表 查看引用來源

多謝你,其實我係死頂架炸,我會將d唔開心既野全部剷除架啦:smile_o05::smile_o06:
你係感情路上好理智啊, 希望你早日搵到個如意郎君:smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-9 04:22 PM 發表 查看引用來源

千祈唔好對自己失去信心呀~~~~~~要同自己講'我一定得嘅'~~~~:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
你望下圖圖b~~佢會俾無限動力同信心你咖~~~你一定係一個好媽咪~佢都一定係一個乖仔仔~~~~~~~:smile_o12 ...
放心啦,我而家唔會再唔開心,因為圖圖要靠我,

佢真係我既原動力:smile_o05:

引用:
原帖由 mkf19 於 2009-8-9 04:22 PM 發表 查看引用來源
你係感情路上好理智啊, 希望你早日搵到個如意郎君:smile_35::smile_35:
多謝你呀,我信我一定會遇到個好男人而且接受圖圖既:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:26 PM 發表 查看引用來源

多謝你呀,我信我一定會遇到個好男人而且接受圖圖既:smile_o05:
愛屋及烏嘛, 所以唔怕架, 不過最好佢一樣同你一齊你就講佢知有圖圖啦, 咁又可以試下佢嘛

引用:
原帖由 mkf19 於 2009-8-9 04:27 PM 發表 查看引用來源
愛屋及烏嘛, 所以唔怕架, 不過最好佢一樣同你一齊你就講佢知有圖圖啦, 咁又可以試下佢嘛
放心,我一定會,因為圖圖係我既命根:smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:29 PM 發表 查看引用來源

放心,我一定會,因為圖圖係我既命根:smile_o06:
加油呀, 我支持你

引用:
原帖由 mkf19 於 2009-8-9 04:30 PM 發表 查看引用來源
加油呀, 我支持你
多謝晒你呀,而且我而家唔易信人,因為呢個男人呃得我太透啦,

同埋係呢個版度識既:smile_o02:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:32 PM 發表 查看引用來源

多謝晒你呀,而且我而家唔易信人,因為呢個男人呃得我太透啦,

同埋係呢個版度識既:smile_o02:
人一定有好壞,最緊要自己小心, pm 左你

引用:
原帖由 mkf19 於 2009-8-9 04:33 PM 發表 查看引用來源
人一定有好壞,最緊要自己小心, pm 左你
我會小心架啦,而且我大把朋友係呢度唔怕既:smile_o13:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 03:41 PM 發表 查看引用來源
見咁多人想知我同a先生其實係咩關係,我而家開估埋啦,佢其實係圖圖個親生爸爸,不過係生圖圖

之前我地已經分開左,呢個回憶隨住我打埋呢個post會永遠係我腦海內清除

當我知道自己唔會同a先生長久之後,我決定比左最 ...
妳頭象張相......咁面善既:smile_o04:

我係咪識妳架..:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆