上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

有根有據

其實果隻華夏黑標紅酒238系買幾送幾?送吾送七喜?

中山兄,買酒幾送幾係落 order 前應該己經知道,order 照落 等於接受條款。(雖說一般場做3送1,甚至2送1)。總的來說、此单不可算是平,但乃算可接受範圍。同意否?

引用:
原帖由 earth008 於 2009-8-6 06:04 PM 發表 查看引用來源
睇單就係實收 238 一支 , 唔跟七喜 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 earth008 於 2009-8-6 06:04 PM 發表
紅酒買2送1無跟七喜, 送既唔會係單到show出黎,即係叫左4set紅酒,正正係個位師兄講既12支,  另外下面個2支係簽既, 要入阿雷數, 所以會打埋出黎

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 06:08 PM 發表 查看引用來源

睇單就係實收 238 一支 , 唔跟七喜 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
我都睇到,問下傘!

多數開房二千幾低消間房,十個人,都座十條女啦!

點都同經理,媽咪deal 好酒買幾送幾,

因為都系海鮮價,睇你牙力!

另叫人送七喜,綠茶野!無胃浪費錢!

無得送米

引用:
原帖由 LOVE_BUKKAKE 於 2009-8-6 06:07 PM 發表
中山兄,買酒幾送幾係落 order 前應該己經知道,order 照落 等於接受條款。(雖說一般場做3送1,甚至2送1)。總的來說、此单不可算是平,但乃算可接受範圍。同意否?
同意....:smile_o10:

多口問下唧:smile_o05:

可能我飲開嗰幾間太熟啦

張單出嚟

咩什項都免.....只收酒錢 + 打拆:smile_o03:

引用:
原帖由 LOVE_BUKKAKE 於 2009-8-6 06:07 PM 發表 查看引用來源
可能苦主經驗唔夠 , 依家唱 K , 一定要落單前屈定間場 !

例如紅酒 , 一定要講明一支送兩罐七喜 !

洋酒就講明一支送一打綠茶 !

啤酒就兩打再超送一打 , 如果酒牌寫明一送一 , 叫兩打就最小要有五打入房 !

第一次落單就要開始屈架啦 !

:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 LOVE_BUKKAKE 於 2009-8-6 05:53 PM 發表
果盤 + 雜項係K房都要收架啦,何況重係 RMB2000+ 低消嘅大房?又飲又食除埋 400零蚊 個人頭玩成晚都重嘈話貴?真係無嘢好講。lossmylove 不如早D返歸食自己好過啦!
張單幾錢都好

除返人頭 每位380 就真係唔貴囉:smile_o10:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 06:18 PM 發表 查看引用來源

同意....:smile_o10:

多口問下唧:smile_o05:

可能我飲開嗰幾間太熟啦

張單出嚟

咩什項都免.....只收酒錢 + 打拆:smile_o03:
張單收大左五六百左右 , 可能苦主係生客加新手 , 所以冇乜野優惠 !

:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆