上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.2k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 12:48 PM 發表 查看引用來源

有時D野, 邊個死係邊個手上都唔知, 我自問好多時都看唔清女人, 或者男人真係用下半身思想. 到清醒識得用上半身去思想時, 可能會有點遲...........
專心工作嘅男人,係好吸引㗎,不過可能你唔知啫,好似我咁,已經比你。。。。。。遍文吸引住

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-12-16 10:44 PM 發表 查看引用來源

咁free,街上真係好凍!

越凍, 越飲, 越飲, 越寒.................:smile_27:

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-16 11:01 PM 發表 查看引用來源

咁凍仲飲酒*~*

凍飲酒, 熱飲酒, 開心飲酒...............:smile_27:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-16 11:29 PM 發表 查看引用來源

飲少少酒可以暖身 =]

每杯飲少少, 全晚飲多多................:smile_27:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-17 12:04 AM 發表 查看引用來源

來一杯 whisy 吧,  cheers
昨交百鳥朝凰, 中, 西, 日合壁.....................:smile_27:

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-12-17 12:04 AM 發表 查看引用來源

Enjoy it~~~~ 凍冰冰最好飲酒暖下

直到又飽, 又暖, 又.................醉....................:smile_27:

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-17 08:12 AM 發表 查看引用來源

煙濛濛雨濛濛,前麈往事虛如夢
仰望長空,清風吹散煙和夢
雨後見虹,鳥倦知還更珍重
情 依 舊,景 還 留,莫譲良辰一再溜給你學友明日世界終結時
http://m.youtube.com/watch?v=_LAiehMZnCQ
一聽之下, 我覺得是"昨晚世界終結時"..........................:smile_27:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-17 09:17 AM 發表 查看引用來源
大家早晨,小心冷親,出面好凍

冷得我.............藤...藤..............震震震...呀~~..................:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-17 10:28 AM 發表 查看引用來源

越凍, 越飲, 越飲, 越寒.................:smile_27:
越凍越飲是想個人暖些
越飲越寒是飲完後酒氣過左,寒氣由心而發。。。
諗起都凍^_^

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-17 10:10 AM 發表 查看引用來源

專心工作嘅男人,係好吸引㗎,不過可能你唔知啫,好似我咁,已經比你。。。。。。遍文吸引住

專心飲酒, 又轉心飲到嘔既男人, 更加吸引..................:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆