上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  235.7k

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-2-17 11:40 PM 發表 查看引用來源

一段只sweet on sex既感情係不足架
妳自己回想下啦

其實都唔止 sex 嘅...好多野都好 sweet....
係今日搞成咁姐....唉....

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 10:20 PM 發表 查看引用來源

師父...我好感動啊~~:smile_o06:

我睇到想喊呢~~ :smile_24: :smile_24:
我地個個鍚住你架

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 11:47 PM 發表 查看引用來源

我地個個鍚住你架
hi~bcm

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 11:44 PM 發表 查看引用來源

本來想訓,但見你仲猶豫,真係忍唔住回應,
傻妹,你站係男仔角度諗,佢係要你4p,點解丫,擺明係及中個女仔既,
講真,佢咁鐘意既咪走去3p囉~2王一后囉,
人地條仔都唔肯蝕張喇,要卓返佢條女(你),
只係比阿matt插佢條 ...
知道喇師父~~我明白架真係~~
好多謝妳咁攰都仲開解我啊~~
妳快 d 去瞓啦~~~ :smile_o09:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-17 11:45 PM 發表 查看引用來源
唔鍾意,唔開心就大家傾下  唔好收收埋埋   
如果佢單方面淨係想自己HAPPY 都唔尊重你既  你就要諗清楚喇。。。。
知道

引用:
原帖由 唉好煩 於 2011-2-17 11:14 PM 發表 查看引用來源

好彩, 佢岩岩打左比我,
都冇咁唔開心.....
不過點先好似你KEEP得咁耐.
um..............我同男友係真正拍拖,case有d唔同,
但係,無論係咩形式,都一定唔可以只有攪,而無其他野,
我地女仔,就係要人dum架喇~

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2011-2-17 11:48 PM 發表 查看引用來源
hi~bcm
hello~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 11:47 PM 發表 查看引用來源

我地個個鍚住你架
係啊~~你地個個都好錫我呢~~ :smile_o06:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 11:50 PM 發表 查看引用來源

係啊~~你地個個都好錫我呢~~ :smile_o06:
我都錫埋你

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 11:48 PM 發表 查看引用來源

知道喇師父~~我明白架真係~~
好多謝妳咁攰都仲開解我啊~~
妳快 d 去瞓啦~~~ :smile_o09:
我都真係要整野休息喇~
總之你有咩唔開心,一定唔好谷住,上來搵我地傾,
我地素未謀面姐,但都關心你架~知嗎??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆