上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.5k

引用:
原帖由 hisahide 於 2010-8-31 11:23 AM 發表 查看引用來源

唔該你ar

我好想拿拿林攪掂佢唔洗煩  :smile_42:  錢巳經唔係一個問題 , 最多日日洗少d  :smile_42:

不過好難請假  最多放一日半日:smile_39:

一陣又俾人話詐病:smile_39:      如果手術后 ...
視乎你做乜嘢工啦,一般文職應該問題唔大,傷口都唔會點痛,好多ching 都係個龜頭唔舒服姐
都要做完先知ga la............

多謝2位ching:smile_40:

小弟決定唔理咁多鼓起勇氣攪掂佢!!!

到時再同大家包膠

引用:
原帖由 hisahide 於 2010-9-1 07:01 PM 發表 查看引用來源
多謝2位ching:smile_40:

小弟決定唔理咁多鼓起勇氣攪掂佢!!!

到時再同大家包膠
加油呀!!!

ching有冇快d溶線既方法??

btw 我d線係白色的

拆線又舒服,重快D好呀

引用:
原帖由 hisahide 於 2010-8-31 11:23 AM 發表 查看引用來源

唔該你ar

我好想拿拿林攪掂佢唔洗煩  :smile_42:  錢巳經唔係一個問題 , 最多日日洗少d  :smile_42:

不過好難請假  最多放一日半日:smile_39:

一陣又俾人話詐病:smile_39:      如果手術后 ...
你約星期五做連星期日都叫休息多D

引用:
原帖由 ~用戶名~ 於 2010-8-31 10:27 PM 發表 查看引用來源
私家醫生有冇可能5K搞掂呢?

如果唔介意排期,家計會是否較值得考慮呢?
唔計激光,人手5K差唔多.
家計會只系平小小,又要約見又要排期,好快都要個零月,慢要三四個月,幾麻煩下,
用家計會不如排政府,幾舊水排年半兩年到........好似

引用:
原帖由 lyy2008 於 2010-9-2 09:23 PM 發表 查看引用來源
ching有冇快d溶線既方法??

btw 我d線係白色的
可以試吓用暖水沖洗啦..........

引用:
原帖由 ~用戶名~ 於 2010-8-31 10:27 PM 發表 查看引用來源
私家醫生有冇可能5K搞掂呢?

如果唔介意排期,家計會是否較值得考慮呢?
hehe:smile_35: 我早兩個月先做(激光果隻) ,果時陳醫生都係話費用$7000,
但我同醫生講我人工低,唔係好多錢,試吓問佢可唔可以收平D囉,
陳醫生都好好,佢都答應 最尾收咗$5000,如你有心想做咪試吓囉...........

今天啱啱1個月, 早上覆完診回來, 好消息係只欠底部爆線位仲有dd未埋口,
醫生話應該1星期就ok:smile_35: , 現在醫生用d 3M 膠紙(for 醫療用佢話成舊水1張好貴)
痴實, 幫助快d埋口, 細路可以濕水了, 最好就唔洗再覆診同洗傷口亦都唔洗包住細路,
但仲有小小水腫未消, 頭部敏感仲有, 希望快d過去

在此再唔該哂李醫生同診所內所有護士姑娘(包括呂姑娘), 他/她們真係好好人,
加上小弟手術後又發炎, 真係唔好意思:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆