上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  235.8k

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 06:55 PM 發表 查看引用來源

師父...妳接受到妳老公仔同你講想玩 4p 嗎? :smile_13:
Chris ,點解 Matt 哥仔會有咁既要求架,我覺得過份左囉~ 我覺得你唔應該接受…

引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-2-17 10:45 PM 發表 查看引用來源

可能佢都係講下既啫, 未必係唔愛你, 可能佢會有幻想女友比人搞或交換或女友比人多p等等,

如果你唔肯佢又專重你既咪算law, 好似我鐘意玩侮辱凌虐等等, 女友都唔鐘意, 咁我唔會迫佢

但唔等於我會唔愛 ...
其實佢唔係講吓呢...佢都搵緊人了...我都喺 msn 同幾 pair 人傾過計...(我都仲係未接受到架其實)...
仲要有一 pair 我真係好抗拒...但佢係都要我同個女仔傾....搞到我好唔開心....

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-2-17 10:46 PM 發表 查看引用來源

hello........:smile_o12:
你好呀~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-17 11:07 PM 發表 查看引用來源

Chris ,點解 Matt 哥仔會有咁既要求架,我覺得過份左囉~ 我覺得你唔應該接受…
雀雀...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 11:10 PM 發表 查看引用來源

其實佢唔係講吓呢...佢都搵緊人了...我都喺 msn 同幾 pair 人傾過計...(我都仲係未接受到架其實)...
仲要有一 pair 我真係好抗拒...但佢係都要我同個女仔傾....搞到我好唔開心....
點接受呀..俾我反面都似

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 11:10 PM 發表 查看引用來源

我係男,如果真心愛一個女仔莫講話4p 乜P都無得講…除非唔係真心愛佢,可能我思想保守…但我希望你會拒絕…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-17 08:50 PM 發表 查看引用來源

sl,都可以好溫馨,好甜蜜,
一見面只有攪.............真係會令人心酸:smile_o03:
你睇下點喇.......如果佢對你好,你又可以忍,就算喇,
否則,要勇敢說"不"!!
好彩, 佢岩岩打左比我,
都冇咁唔開心.....
不過點先好似你KEEP得咁耐.

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-2-17 11:13 PM 發表 查看引用來源

點接受呀..俾我反面都似
:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-17 11:14 PM 發表 查看引用來源

我係男,如果真心愛一個女仔莫講話4p 乜P都無得講…除非唔係真心愛佢,可能我思想保守…但我希望你會拒絕…
多謝雀雀~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-2-17 11:15 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13:
hihi:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆