上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.4k

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-8-22 10:30 PM 發表 查看引用來源
繫帶係唔可以斷的...只可拉鬆
斷左好大鑊
繫帶喎ching,我果時就係因繫帶短(龜頭底同包皮連住果到喎,有點像脷巾的), 搞到扯起果陣,條j向下彎同有D痛:smile_24:,
我做包皮手術時,醫生幫我鬆番條繫帶就無事lu

引用:
原帖由 cktiabbg 於 2010-8-22 04:51 PM 發表 查看引用來源

DAY 10
傷口仲有一個爆線位滲血... 依家冇包紗布等佢自然風乾.....
冇哂之前既瘀血... 同埋冇day2咁腫
唔知幾時先會變哂焦同埋甩線呢?
這段日子是慢長的,短則3星期,長則可能是1個月以上
ching,唔好唸咁多,好好護理傷口吧祝早日康復

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-8-23 04:48 PM 發表 查看引用來源

一個月,都有機會仲有少少腫的,而顏色就未必一定是紅潤的,個個人D膚色都唔同的
l
龜頭cool好似果d 於血未散咁= =既色
咁呢 生番出黎果d包皮 粉粉地色  大約幾耐會變番正常包皮咁?

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-8-23 05:01 PM 發表 查看引用來源

繫帶喎ching,我果時就係因繫帶短(龜頭底同包皮連住果到喎,有點像脷巾的), 搞到扯起果陣,條j向下彎同有D痛:smile_24:,
我做包皮手術時,醫生幫我鬆番條繫帶就無事lu
咪係果條囉
除非係手術切, 你就咁整斷一定痛到入急症架

我已經決定要割包皮了, 請問一下用激光手術會否好一些, 因為我看了很多網上留言說傳統手術是比較痛和復完時間很長, 有沒有什麼醫生可推介?有關於各方面, 可否給一直意見?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 turbomen 於 2010-8-24 11:54 AM 發表 查看引用來源
我已經決定要割包皮了, 請問一下用激光手術會否好一些, 因為我看了很多網上留言說傳統手術是比較痛和復完時間很長, 有沒有什麼醫生可推介?有關於各方面, 可否給一直意見?
激光人手分別唔大,都系睇醫生好唔好手勢,價錢就有分別
痛唔痛,好唔好因人而已
呢到最紅激光就DR. CHAN,人手就 DR. WONG,自己搜尋下

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-8-23 05:06 PM 發表 查看引用來源

這段日子是慢長的,短則3星期,長則可能是1個月以上
ching,唔好唸咁多,好好護理傷口吧祝早日康復
我想問... 如果爆線果個位置成日都開口.. 有咩方法處理呢?

引用:
原帖由 sms09198 於 2010-8-9 12:34 PM 發表 查看引用來源
割o左包皮後可以點樣打飛機?:smile_41:
割後無咗包皮, 所以一定有困難d
用肥皂幫幫手...磨擦龜頭...

回覆 1959# 的帖子

我就會隔底褲...跟住就洗底...(唔好亂學)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆