上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.1k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 03:39 PM 發表 查看引用來源

我係無恥之徙, 熟我既人都知, 所以我既故事美化左我...........:smile_44:

港台女生, 有氣質, 亦有打扮, 又細心亦有漫不經心, 有長亦有短, 如果這刻一定要我作評估, 當然先香港女生比較好................
樓主,你低估自己啫

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 03:36 PM 發表 查看引用來源

一個自信既男人, 係好吸引人既!
好認同!同埋工作認真,呢啲男人引死人:p

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 03:36 PM 發表 查看引用來源

一個自信既男人, 係好吸引人既!
你是兜個圈讚自己嗎 :smile_30:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

你是兜個圈讚自己嗎 :smile_30:
我回你一個, 就=回樓上兩位絲姐, 我好冇自信的, 請不要笑我, 好嗎.............:smile_39:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 04:07 PM 發表 查看引用來源

我回你一個, 就=回樓上兩位絲姐, 我好冇自信的, 請不要笑我, 好嗎.............:smile_39:
唔敢笑你啦 , 唔怕比人溶解咩 :smile_43:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-16 04:26 PM 發表 查看引用來源

唔敢笑你啦 , 唔怕比人溶解咩 :smile_43:
唔會溶你^_^

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-12-16 04:32 PM 發表 查看引用來源

唔會溶你^_^

即係.........解..............:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-16 05:11 PM 發表 查看引用來源

即係.........解..............:smile_43: :smile_43: :smile_43:
就算係都要追到你架Tec....我想沒人做到吧..

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-16 05:17 PM 發表 查看引用來源

他的踢, 還要是大機器, 我們是沒法追上的了:smile_43:

引用:
原帖由  於 2013-12-16 05:17 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 05:19 PM 發表 查看引用來源

他的踢, 還要是大機器, 我們是沒法追上的了:smile_43:
你地真係好識講笑.........:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆