上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.1k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 12:43 發表 查看引用來源

故事只寫8成, 人物及地方我都會作合適收正, 其次我亦盡力不涉家庭事, 望大家見諒
其實好難控制的,寫得小又怕寫得唔清楚,寫得多又驚朋友睇到會對號入座,我都掌握緊...

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-16 02:12 PM 發表 查看引用來源

其實好難控制的,寫得小又怕寫得唔清楚,寫得多又驚朋友睇到會對號入座,我都掌握緊...

隨心吧, 順得哥情失嫂意, 有咩所謂呢...........

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 12:45 PM 發表 查看引用來源

本田兄, 天雨路滑, 駕車要小心
樓主 , 有心 , 謝謝

我對自己駕駛技術都有一定既信心既

有巴打絲打係 tko 個頭住/返工就留意下啦

http://cablenews.i-cable.com/web ... .php?news_id=422327

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 12:27 PM 發表 查看引用來源
A問我點解咁緊張關心佢, 其實無特別原因, 可能出於對朋友關心, 呢樣野係我自己話比自己知既遺一答案. 我草草比左個答案佢, 無咩再講, 就掛線, 掛線後自己入面有再"回帶"研究呢個問題, 得出個答案都係一樣. 算啦, 強迫 ...
我相信你是個很有吸引力的人﹐尤其工作時你不自覺流露出的自信﹐不知不覺中A對住你嗒糖了
台灣和香港的女生你覺得有甚麼分別?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-16 03:47 AM 發表 查看引用來源

right, bricklane is not bad~~
Egg Benedict n Coffee <3

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-16 03:25 PM 發表 查看引用來源

樓主 , 有心 , 謝謝

我對自己駕駛技術都有一定既信心既
一個自信既男人, 係好吸引人既!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 01:20 PM 發表 查看引用來源

你唔好話我落迷藥, 哈哈:smile_30:
你對A已經落咗迷藥啦!~

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-16 03:29 PM 發表 查看引用來源

我相信你是個很有吸引力的人﹐尤其工作時你不自覺流露出的自信﹐不知不覺中A對住你嗒糖了
台灣和香港的女生你覺得有甚麼分別?
我係無恥之徙, 熟我既人都知, 所以我既故事美化左我...........:smile_44:

港台女生, 有氣質, 亦有打扮, 又細心亦有漫不經心, 有長亦有短, 如果這刻一定要我作評估, 當然先香港女生比較好................

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2013-12-16 03:36 PM 發表 查看引用來源

你對A已經落咗迷藥啦!~

無呀! 可能係我中左佢迷藥又唔出奇. 有時女人吸引人之處, 亦並非只限上, 中, 下路. anyway果一刻係佢都幾吸引我就係真既..................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆