上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.4k

引用:
原帖由 大king 於 2010-8-18 02:29 PM 發表

即係話激光同傳統既都要洗傷口嘛....同埋..醫生會唔會俾d 降底少少令到唔會無啦啦扯起既藥你地架
通常唔會開 問過醫生話有 不過副作用好多 唔建議用
不過好似見過版友既醫生有開呢種藥

引用:
原帖由 大king 於 2010-8-18 02:29 PM 發表 查看引用來源

即係話激光同傳統既都要洗傷口嘛....同埋..醫生會唔會俾d 降底少少令到唔會無啦啦扯起既藥你地架
有的,醫生會開D減少生理反應的藥,希望有所幫助但他就話未必人人有效的:smile_14:

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-8-18 05:38 PM 發表 查看引用來源

有的,醫生會開D減少生理反應的藥,希望有所幫助但他就話未必人人有效的:smile_14:
溫左書話最痛係訓訓吥扯醒左...:smile_o03::smile_o03:同埋多唔多扯到流血架

引用:
原帖由 monkey1chong 於 2010-8-17 09:12 PM 發表 查看引用來源
香港外科中心割安唔安全
大家係唔係個度割
我係,OK的,沒問題

引用:
原帖由 大king 於 2010-8-18 07:00 PM 發表 查看引用來源

溫左書話最痛係訓訓吥扯醒左...:smile_o03::smile_o03:同埋多唔多扯到流血架
我未試過扯到流血,頂多訓訓下扯醒左…

引用:
原帖由 大king 於 2010-8-18 07:00 PM 發表 查看引用來源

係呀,瞓瞓吓扯醒ga,有少少滲血囉:smile_13:

回覆 1909# 的帖子

我已經係day7
傷口冇咁瘀, 但係瘀左上去龜頭, 昨天覆診醫生話冇咩事...
爆左2條線, 個2個位不停有血出, 一扯佢就會出血...
d藥食哂, 止痛藥冇哂原來真係會痛囉...haha... 醫生唔再開藥俾我

我想問, 幾時先會結哂焦呢, 我好想有得沖涼...
仲有, 大家係點幫個傷口消毒架 ? 用生理鹽水?
昨天醫生噴左隻噴霧膠布,, 痛到我飛起....

引用:
原帖由 我估是半包皮 於 2010-8-17 12:00 PM 發表 查看引用來源
男 14歲(就 15歲) 加拿大毛有幾條,不過幾短

當未扯既時候就係完全無露,仲係癡住既。未扯起時,可以自己拉下來既(但有時露咗個龜頭、啲皮就會卡住,所以有啲痛痛地),但係當扯既時候就只係露& ...
唔係每一個男仔大個左扯起就會自動就反到
有唔少男仔都需要手動反包皮
唔想煩就可以一直反到自己可以接受的位置...

原來bfgf ching仲有上呢個板 =v=
你d腫消哂未 -0- 我d腫仲有少少...洗5洗睇醫生呢

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-8-19 07:15 PM 發表 查看引用來源
唔係每一個男仔大個左扯起就會自動就反到
有唔少男仔都需要手動反包皮
唔想煩就可以一直反到自己可以接受的位置...
同我細個一樣...但唔知點解呢2年想去割左佢:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆