上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.0k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 12:46 PM 發表 查看引用來源

其實我無被動呀, 男女關係, 其實我自己覺得無分主動被動, 要來的時間, 根本無任何動作都會來, 捉不了也跑不掉:smile_44:
可能觀點角度不同,呢啲似主動地被動,有意無意間表示出關心關懷和下一步既可能性。不過我覺得呢啲先高招。學習中。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 12:48 PM 發表 查看引用來源

有時D野, 邊個死係邊個手上都唔知, 我自問好多時都看唔清女人, 或者男人真係用下半身思想. 到清醒識得用上半身去思想時, 可能會有點遲...........
邊個死係邊個手上都未知,完全同意

聽落往後是和A互相追逐吧:smile_o13:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-16 01:03 PM 發表 查看引用來源

可能觀點角度不同,呢啲似主動地被動,有意無意間表示出關心關懷和下一步既可能性。不過我覺得呢啲先高招。學習中。

真係無呀, 我無歪念去做每樣野呀, 真係無高呀.....................

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-16 01:04 PM 發表 查看引用來源

邊個死係邊個手上都未知,完全同意

係! 有好多野, 表面係睇唔到, 好易睇錯人, 無論男好女好.

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-16 01:05 PM 發表 查看引用來源
聽落往後是和A互相追逐吧:smile_o13:
有排寫, 呢個故事長.................

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 01:08 PM 發表 查看引用來源

真係無呀, 我無歪念去做每樣野呀, 真係無高呀.....................
okok, 明白。keke
所以師兄多外遇係天性自然。外遇能力與生俱來。 wow

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-16 01:19 PM 發表 查看引用來源

okok, 明白。keke
所以師兄多外遇係天性自然。外遇能力與生俱來。 wow

你唔好話我落迷藥, 哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 10:45 AM 發表 查看引用來源

拿! 拿! 拿! 我又頭到尾都無話我鐘意左A, 只係覺得有衝動攬住佢同有少少唔捨得. 人就係好奇怪, 好多時會突然之間爆發殺那的情感出黎..............
拿! 拿! 拿! 就係呢啲行為好易由冇野變有野。
好多時感情就係咁不知不覺咁產生^.^

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-16 01:12 PM 發表 查看引用來源

有排寫, 呢個故事長.................
那只好慢慢細嚼你的人脈吧...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆