上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.4k

請問大家幾耐開始唔會滲血??
我而加day4仲有血 唔知正唔正常
訓覺成日扯旗真係好難搞....

腫到呢.......都唔知幾時先退

引用:
原帖由 lyy2008 於 2010-8-15 10:15 PM 發表 查看引用來源
我day 3, 仲有少少血出, 不過瘀血仲好多....

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-8-15 09:53 PM 發表 查看引用來源

傷口圈下小小果d包皮 and  龜頭(COOL)姐係個環  
好的 唔該唒你!
我想問呢 點解成日feel到d傷口附近FEEl到有d痕痕地 正常嗎@@?
同埋我依家都冇包傷口了.見之前冇滲野

同埋黎到依家,會唔會落沐浴露洗下條野???"

引用:
原帖由 progg 於 2010-8-16 01:02 AM 發表 查看引用來源

好的 唔該唒你!
我想問呢 點解成日feel到d傷口附近FEEl到有d痕痕地 正常嗎@@?
同埋我依家都冇包傷口了.見之前冇滲野

同埋黎到依家,會唔會落沐浴露洗下條野???"
傷口痕痕地都係正常反應,同埋你都埋哂口啦
可以用沐浴露 ga la

引用:
原帖由 lyy2008 於 2010-8-15 10:15 PM 發表 查看引用來源
起碼都滲一至兩星期啦無法 ga 啦,鬼叫我哋有生理反應咩!!!!!!!
成日都扯倒個傷口............:smile_24:

引用:
原帖由 excelboy 於 2010-8-14 07:18 PM 發表 查看引用來源

有呀!!!1星期抗生素,宜家每日去我自己個家庭醫生洗傷口$100,
今日家庭醫生開咗D消腫藥比我,佢話我個傷口底部有D爆綫呀!!!
究竟想點呀!!!!:smile_27:
爆綫都會好番的,不過須時慢D啦:')祝早日康復

各位師兄,我今日都去左陣仔度做激光,即CHECK即做的,都真係好快搞掂,真係最痛果下係打麻醉針,拮落去頭10秒勁痛,仲痛過我紋身,之後果10秒就冇乜痛喇,就只係打左2枝JE,好彩...
而家JJ底面有D血漬在紗布裡,唔知有冇問題呢?但條J就冇包紗布,只係包左果塊黃黃地的膠類物體...
而家條J隱隱作痛:smile_27:

割包皮第四日

割包皮第四日,傷口腫得好利害,仲有血水。行唔到!
夜晚扯時,痛到飛起! 即醒,訓唔到。
最慘係小便有血,係由個龜頭滴出來!
每次小便都有

但醫生話唔關手術事....

有冇c hing都係一樣或知乜事呀?
幾時先行到?

請指教

行都行唔到???
咩原因

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆