上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[92]

收藏  |  訂閱
738  6.0k

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-17 03:07 PM 發表 查看引用來源
係咪呀.....30年前咩
好妹妹幾時再唱k呀

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-17 03:11 PM 發表 查看引用來源

今日食魚蛋米呀
你揾日食下飯啦

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-17 03:10 PM 發表 查看引用來源
係喎,,校長,,,見你唔到天,,,sorry,,,,你好嗎??仲有無痛,,,,
利利眼中無我喇......... 唉,差不多,攤抖中 ~ :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-17 03:13 PM 發表 查看引用來源
你揾日食下飯啦
:smile_24: 呢幾日月又病又玩又食...肥左巧多呀.......:smile_39:
要食魚蛋米做lunch...同埋麥皮做dinner黎減肥呀:')

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-17 03:12 PM 發表 查看引用來源

好妹妹幾時再唱k呀
揾你陪唱個喎

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-17 03:14 PM 發表 查看引用來源
揾你陪唱個喎
:smile_30: 第二個唱會好d:smile_40:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-17 03:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 呢幾日月又病又玩又食...肥左巧多呀.......:smile_39:
要食魚蛋米做lunch...同埋麥皮做dinner黎減肥呀:')
唔水呀.........唔怪屎得你成日唔C服啦

引用:
原帖由 lastuncle 於 17/4/2009 03:14 PM 發表 查看引用來源

利利眼中無我喇......... 唉,差不多,攤抖中 ~ :smile_24: :smile_24:
你唔好甘趕啦,,,我會有你,,你係校長,,我會尊重你架,,,,你休多D啦,,,

引用:
原帖由 LUCIDA 於 17/4/2009 03:09 PM 發表 查看引用來源
粗口係咁架##@#%^&%%$整水魚食呀
你係咪傻左呀,,,,:smile_45: XXYYZZ,,,,

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-17 03:15 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 第二個唱會好d:smile_40:
邊個 我識唔識架:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆