上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易唔發

收藏  |  訂閱
742  5.7k

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-4-8 12:27 AM 發表 查看引用來源

約埋囉........反正小鬼又話度喎~~嘻嘻~~
我就係睇下妳幾時同小鬼度......我幫頭幫尾咁既O者:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 白毛仔 於 2009-4-8 12:20 AM 發表
又唔係我話事咩色:smile_35:
唔係剩係果D呀,地下,窗,廚房乜都要睇埋:smile_13:
地下....我要木果d...靚果d呢.....,
窗呢......開到就得架喇...加個窗紗....靚丫ma,
廚房呀.......嗯.....冇所謂...好少入......煲到水就ok
:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 yin717104 於 8/4/2009 00:27 發表 查看引用來源

過去你說過什麼~~~:smile_38:
仍是每晝夜也選播~:smile_38:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-8 12:26 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=198302830&ptid=9429751][/url]

你試吓得唔得至算啦:smile_30: :smile_30:
唔通唔得就唔愛咩   

引用:
原帖由 yin717104 於 8/4/2009 00:28 發表 查看引用來源

我就係睇下妳幾時同小鬼度......我幫頭幫尾咁既O者:smile_34: :smile_30:
出賣我~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-8 12:28 AM 發表

地下....我要木果d...靚果d呢.....,
窗呢......開到就得架喇...加個窗紗....靚丫ma,
廚房呀.......嗯.....冇所謂...好少入......煲到水就ok
:smile_13: :smile_30:
唔係掛 .......... 廚房好緊要架妳知唔知呀   

引用:
原帖由 Limbun_62 於 8/4/2009 00:29 發表 查看引用來源

唔係掛 .......... 廚房好緊要架妳知唔知呀   
...好似緊要d ~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-8 12:28 AM 發表 查看引用來源
仍是每晝夜也選播~:smile_38:
快樂夾雜痛楚....過重負荷:smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-8 12:28 AM 發表 查看引用來源
唔舒服就迫自己去瞓呀~:smile_38: 快~
你好想我走咩:smile_41:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-8 12:28 AM 發表 查看引用來源

yes  呀 .     
夜班~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆