上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 rickcss 於 2008-12-17 09:09 AM 發表 查看引用來源
我個人覺得當你得唔你的最愛時,你會最唔捨得,印象最深.
我都曾經經歷過跟你類似的事,10年了,現在我仲想住她.
想得到 卻得不到
愛上太容易 難一世要好
這一點 怎麼沒料到

竟奢想 與妳終老
碰上太遲 離開卻太早
轉身走 不給我預告
可知道

我捨不得妳的懷抱
日子天天得枯燥 怪妳妳不知道
創傷與裂縫
一生都不可以收補
難以再可跟你終老

C hing 看到你o既POST, 自己都有少少感觸!:')
但我同你唔同係我試過一齊,但最後都分開了(她走了), 而家佢巳不在人世了, 怎也不能回來.
樓主還可發短信給她, 好好珍惜在你心中的感覺!

幫樓主推到1000!!!!:smile_04:

引用:
原帖由 得得地喇 於 2008-12-17 01:14 PM 發表 查看引用來源
C hing 看到你o既POST, 自己都有少少感觸!:')
但我同你唔同係我試過一齊,但最後都分開了(她走了), 而家佢巳不在人世了, 怎也不能回來.
樓主還可發短信給她, 好好珍惜在你心中的感覺!
..........問世間情為何物......直教人生死相許.......
對呀呢家每年既生日我都有同佢sms 已經滿足了......

『FD CAN BE FOREVER......BUT LOVER CANT.......SORRY!』
so, were you two be together?

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-17 01:16 PM 發表 查看引用來源
幫樓主推到1000!!!!:smile_04:
喂~~~唔該晒啵......又放lunch 喇?

引用:
原帖由 norikoo2 於 2008-12-17 01:19 PM 發表 查看引用來源
『FD CAN BE FOREVER......BUT LOVER CANT.......SORRY!』
so, were you two be together?
無架....無一齊到.......

i think its a pretty sad story

快d 打咪佢la ..支持支持

引用:
原帖由 gaza729 於 2008-12-17 01:59 PM 發表 查看引用來源
快d 打咪佢la ..支持支持
我都打完左囉......你仲想我打咩呢?.?:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆