上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.7k

處女去幼稚園搵啦 . on 九 仔.:smile_22:

乳鴿就可能係處:smile_30::smile_30:

晒氣啦各位...樓主呢d人 同佢講多句都多9餘
到佢一段日子後就會發覺自己當初既想法係幾咁on9

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-9 09:36 AM 發表 查看引用來源

正白痴仔, 註冊多個 account 響度玩分身自問自答, 無 d 出色 !
你真係白痴仔以為自己好勁咁

我都冇自問自答

你淨係識話人自問自答

你以為自己乜都知

你e d先叫冇d出色呀

放屁你就得姐:smile_15:

我得兩個ac姐

全同兼

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-9 09:51 AM 發表 查看引用來源

唔怪之得你咁反對我, 你老婆唔係處.
唔洗咁樣對我wo,
我要求唔同姐.
我要求處女, 有咩唔正確先,
你無所謂, 唔等於有我無所謂.
你個仔係唔係你架?
唔好咁話人啦:smile_35:
可能人地老婆唔係處啦
我諗比人搞話好多獲
可能幫人養緊仔呀

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-9 09:59 AM 發表 查看引用來源

你條lun樣, 結婚8年, 晨早樓樓, 睇性本善forum, 發表現見.
係唔係有d不可告人的秘密先.
講泥聽下, 或者幫到你.
人地點會講呀

成日話時代唔同啦

遲d可能每個月交換老婆都得啦:smile_47:

到時做成左潮流

女仔第一次比左人姐係佢既最愛的人啦

表面講就話唔係       內在意識係呢:smile_46:

引用:
原帖由 兼職賭精才子 於 2008-12-12 12:04 AM 發表 查看引用來源

唔好咁話人啦:smile_35:
可能人地老婆唔係處啦
我諗比人搞話好多獲
可能幫人養緊仔呀
仲話自己高尚,咁既說話都講得出,你呢位 "中一學生" 真係連講野.....都未識講.....:smile_39:
如果你話社會道德...標準降低,的而見確係事實,但其實無人主將濫交,只係覺得你諗野方向好有問題.....
你話咩.. 以前咁樣 d 女人要浸豬籠..etc,. 咁時代真係唔同左... 咁以前一夫多妻..咁又點呀?? 個男人咪一樣濫...:smile_39:
以前女人唔可以出房門 tim... 唔可以著泳衣、短褲..... 咁又點呀???

多謝支持.
我地都係唔想見到社會道德淪亡.

佢地咁講...
下一代, 姐弟搞野, 父女搞野, 都無問題.
再唔制止d y 風.
真係好難想像.
引用:
原帖由 兼職賭精才子 於 2008-12-12 12:16 AM 發表 查看引用來源
成日話時代唔同啦

遲d可能每個月交換老婆都得啦:smile_47:

到時做成左潮流

女仔第一次比左人姐係佢既最愛的人啦

表面講就話唔係       內在意識係呢:smile_46:

引用:
原帖由 Kelly_Li 於 2008-12-12 01:36 AM 發表 查看引用來源

仲話自己高尚,咁既說話都講得出,你呢位 "中一學生" 真係連講野.....都未識講.....:smile_39:
如果你話社會道德...標準降低,的而見確係事實,但其實無人主將濫交,只係覺得你諗野方向好有問題.....
你話咩. ...
我估, 你都唔係處.
你咁講, 只係粉飾不是處的女人, 想提昇自我價值.
你既罪, 就係敗壞社會, 教壞下一代.
你都無認真回答我的問題,
就貶低我, 你對自己條仔, 無要求咩, 你發誓啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆