上一頁下一頁
發新話題

(11月8日)星期六...CP住御信4星酒店...花都唱K遊花街...(人仔420) 包客房唱K飲酒

收藏  |  訂閱
289  6.3k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-6 07:24 PM 發表 查看引用來源
系呀,不過試新場同酒店,搵女出外面搵!
甘就冇必要落大場玩 , 去大場玩 , 如果要玩到大場既氣氛同大場既優點 , 首要條件 , 係成班人都要係 K 場入面搵女 ! :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-6 08:44 PM 發表 查看引用來源

甘就冇必要落大場玩 , 去大場玩 , 如果要玩到大場既氣氛同大場既優點 , 首要條件 , 係成班人都要係 K 場入面搵女 ! :smile_19: :smile_19:
試新酒店及帶飯盒無問題啦瓜!:smile_30:

引用:
原帖由 歡仔^_^ 於 2008-11-6 06:32 PM 發表 查看引用來源
1        肥仔歡.................老虎蟹都黎

原來我都有份
此歡不同被寬!:smile_13:

頂下先呃分.............................

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-6 20:44 發表 查看引用來源

入面有花街呀...

無人支援....等我獨力撐撐

我來了,...................:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-6 10:46 PM 發表 查看引用來源
我來了,...................:smile_30:
用左我個出埸白......:smile_38:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-11-6 22:50 發表 查看引用來源
用左我個出埸白......:smile_38:
是但啦....星期六我都想咁講

電話仔收左工?? 呢度又無QQ又無....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆