上一頁下一頁
發新話題

沙灣鳳凰孤寒媽咪包膠(已完成)

收藏  |  訂閱
202  9.3k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-21 01:25 AM 發表 查看引用來源

開左喇
我第一呀........好開心呀

引用:
原帖由 黑夜之子 於 2008-9-21 01:06 AM 發表

婷婷.......呢期最紅係妳啦~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我紅與不紅..........都不重要........最紧要系有你地班朋友支持者...

'無'嫂, good name... black list la.

actually, I boycott sha wan.

係咪講緊樓下有得夾公仔個間呀:smile_38:

引用:
原帖由 ashleyng 於 2008-9-21 01:08 AM 發表
酒水要幾錢呀,咁都唔肯簽
点有可能啊...
唔好话自己点客人啦..果日几个都系玩过好几次既朋友..
3支酒唔识既人都送啦...:smile_27: 自己房点会唔送啊...
系同距地玩到话唔饮果叫走人时都仲有几支系到...

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-21 01:32 AM 發表 查看引用來源

我紅與不紅..........都不重要........最紧要系有你地班朋友支持者...
靚女..........你紅唔紅,我都支持你

我唔駛你簽啤酒架

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-21 01:44 AM 發表 查看引用來源

点有可能啊...
唔好话自己点客人啦..果日几个都系玩过好几次既朋友..
3支酒唔识既人都送啦...:smile_27: 自己房点会唔送啊...
系同距地玩到话唔饮 ...
D 師兄們都無温書,
算吧

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-9-21 01:55 AM 發表 查看引用來源

靚女..........你紅唔紅,我都支持你

我唔駛你簽啤酒架
:smile_13::smile_13:你都唔飲酒既 :smile_30: :smile_30: :smile_30:  

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-21 02:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13:你都唔飲酒既 :smile_30: :smile_30: :smile_30:   
成日穿我煲............搵人打你架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆