上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  69.0k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 04:04 PM 發表 查看引用來源

唉 :smile_39: 咁你係唔係長頭髮嗰個呀
係.........................卦:smile_13:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 04:06 PM 發表 查看引用來源

睇到半隻牛咋
調下個芒睇睇:smile_13:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 04:08 PM 發表 查看引用來源

唔駛,踩脚制無拉手制,慢流
好彩唔係倒流

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 04:10 PM 發表
好彩唔係倒流  
你又玩咩分身呀?:smile_22: :smile_22: :smile_22:

thanks report.........

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 16:08 發表 查看引用來源
係.........................卦:smile_13:  
男人老狗, 咁都要吞吞吐吐 :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 04:08 PM 發表 查看引用來源

唔駛,踩脚制無拉手制,慢流
慢流有幾慢先:smile_46:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 15:47 發表 查看引用來源

試舉例說明知:smile_47:
咪玩我啦費sir 我又唔係得個幾個板匠 做點心阿姐(推下車仔) ,燒味檔(半隻燒鵝批), 同座下連個D :smile_47:
唔通同佢玩69咩 ,自己條女就話姐 出面個d 我唔敢架:smile_13:

接電話當時既動作咁岩就係女上男下 你明架啦唔洗再舉例說明架呵

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-11 16:42 發表 查看引用來源

慢流有幾慢先:smile_46:
慢慢流:smile_41:

引用:
原帖由 ah_lee 於 2008-9-11 16:52 發表 查看引用來源
咪玩我啦費sir 我又唔係得個幾個板匠 做點心阿姐(推下車仔) ,燒味檔(半隻燒鵝批), 同座下連個D :smile_47:
唔通同佢玩69咩 ,自己條女就話姐 出面個d 我唔敢架:smile_13:

接電話當時既動作咁岩就係女上男 ...
如果當時推緊車, 你一定踩行油去啦 :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆