上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.

收藏  |  訂閱
3.0k  113.8k

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-10-7 11:12 PM 發表 查看引用來源
有時有D細則打錯
係啦~~
因為始終記憶依D野~~
唔係話勾出黎~
就可以即刻勾返出黎~~
要慢慢諗~~
不過有時諗極都真係諗唔到~

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-10-7 10:58 PM 發表 查看引用來源
快D呀如果比我知道你就
就點?
不敢啦,比銀行薄你管

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-7 11:12 PM 發表 查看引用來源
比我聽到就唔會估啦~~
我會向廁所門外等~~
睇下係邊個~~:smile_30:
如果你係門口見到我同P姐前後腳出呢

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-7 11:09 PM 發表 查看引用來源

咁開心呀, 妹:smile_o09:
今日買左咩呢?
我一入瑪莎就買好多野....好多人會覺得"娘",但都啱我中女style既...起碼好過行H&M,野又好食..

母后....各位....其實我好唔開心....:smile_24:
我發覺原來我唔係自己想像中咁易滿足(我指感情上)
當我唔開心...工作好攰....受傷既時候....我都會想側邊有個膊頭俾我靠下....我都想做下小鳥伊人既女人而唔係女強人
可惜....佢唔係我身邊....:')

發洩完....各位繼續傾....唔洗理我

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-7 11:16 PM 發表 查看引用來源
我一入瑪莎就買好多野....好多人會覺得"娘",但都啱我中女style既...起碼好過行H&M,野又好食..
有個朱古力威化卷好好好好好食!!:smile_47:

不過好甜好肥....我幾個月先買一次獎勵自己

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-10-7 11:15 PM 發表 查看引用來源
如果你係門口見到我同P姐前後腳出呢
OH NO~~~
咁點估呀~大佬~~~
我唯有走去直接問P姐係咪佢啦~
佢一定會答我既~
咁唔係佢~~就一定你你啦~~哈哈~

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-7 11:18 PM 發表 查看引用來源
母后....各位....其實我好唔開心....:smile_24:
當我唔開心...工作好攰....受傷既時候....我都會想側邊有個膊頭俾我靠下....我都想做下小鳥伊人既女人而唔係 ...
母后何嘗不是...我骨子裡也是小鳥伊人來的...."原來我唔係自己想像中咁易滿足"....係,我明白,其一是糟的男人太多了...

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-7 11:18 PM 發表 查看引用來源
當我唔開心...工作好攰....受傷既時候....我都會想側邊有個膊頭俾我靠下....我都想做下小鳥伊人既女人而唔係 ...
唔開心~~
咁又點可以唔理你呢~~~
比你向度揀一個~
借個膞頭比你啦~~

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-7 11:20 PM 發表 查看引用來源

有個朱古力威化卷好好好好好食!!:smile_47:

不過好甜好肥....我幾個月先買一次獎勵自己
朱古力威化卷超好食...仲有ginger biscuit...almond biscuit....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆